M matrixyz Decapat Katılım 9 Mayıs 2023 Mesajlar 113 Çözümler 1 Dün 19:33 #1 KYK'da kalıyoruz. Superbox taahhütlü oldugu için kim üstüne alacak tartışması cıkıyor, karar veremedik. Taahhütsüz alternatifi yok mu?
KYK'da kalıyoruz. Superbox taahhütlü oldugu için kim üstüne alacak tartışması cıkıyor, karar veremedik. Taahhütsüz alternatifi yok mu?
B Berk Demiray Hectopat Katılım 24 Ekim 2022 Mesajlar 668 Çözümler 37 Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro AN515-43 İşlemci: AMD Ryzen 5 3550H Ekran Kartı: GTX1650 4GB 16GB Ram 256GB SSD 500GB + 1TB HDD Cinsiyet Erkek Dün 19:44 #2 Türk Telekom Magnet vardı. Taahhütsüz ve farklı paketleri var. Buna bakabilirsiniz. Evde İnternet Kampanyaları ve Paketleri | Türk Telekom Sınırsız internetin özgürlüğünü yaşayın! Türk Telekom'un Yeni Magnet Limitsiz Tarifesi ile evde internet deneyiminizi zirveye taşıyın. bireysel.turktelekom.com.tr
Türk Telekom Magnet vardı. Taahhütsüz ve farklı paketleri var. Buna bakabilirsiniz. Evde İnternet Kampanyaları ve Paketleri | Türk Telekom Sınırsız internetin özgürlüğünü yaşayın! Türk Telekom'un Yeni Magnet Limitsiz Tarifesi ile evde internet deneyiminizi zirveye taşıyın. bireysel.turktelekom.com.tr
S Smart0201 Kilopat Katılım 17 Şubat 2019 Mesajlar 9 Dün 19:45 #3 Türk Telekom hizmet veriyor, fakat altyapı olmayan bir yer olması lazım. Dosya Ekleri 1424ee03e7ec281b954f234bb5eda38a.png 150,6 KB · Görüntüleme: 9
M matrixyz Decapat Katılım 9 Mayıs 2023 Mesajlar 113 Çözümler 1 Dün 21:12 #4 denizli dedi: Türk Telekom hizmet veriyor, fakat altyapı olmayan bir yer olması lazım. Genişletmek için tıkla... denizli dedi: Türk Telekom hizmet veriyor, fakat altyapı olmayan bir yer olması lazım. Genişletmek için tıkla... Berk Demiray dedi: Türk Telekom magnet vardı. Taahhütsüz ve farklı paketleri var. Buna bakabilirsiniz. Evde İnternet Kampanyaları ve Paketleri | Türk Telekom Sınırsız internetin özgürlüğünü yaşayın! Türk Telekom'un Yeni Magnet Limitsiz Tarifesi ile evde internet deneyiminizi zirveye taşıyın. bireysel.turktelekom.com.tr Genişletmek için tıkla... Bunlar oyunlarda ping yapar mı?
denizli dedi: Türk Telekom hizmet veriyor, fakat altyapı olmayan bir yer olması lazım. Genişletmek için tıkla... denizli dedi: Türk Telekom hizmet veriyor, fakat altyapı olmayan bir yer olması lazım. Genişletmek için tıkla... Berk Demiray dedi: Türk Telekom magnet vardı. Taahhütsüz ve farklı paketleri var. Buna bakabilirsiniz. Evde İnternet Kampanyaları ve Paketleri | Türk Telekom Sınırsız internetin özgürlüğünü yaşayın! Türk Telekom'un Yeni Magnet Limitsiz Tarifesi ile evde internet deneyiminizi zirveye taşıyın. bireysel.turktelekom.com.tr Genişletmek için tıkla... Bunlar oyunlarda ping yapar mı?
B Berk Demiray Hectopat Katılım 24 Ekim 2022 Mesajlar 668 Çözümler 37 Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro AN515-43 İşlemci: AMD Ryzen 5 3550H Ekran Kartı: GTX1650 4GB 16GB Ram 256GB SSD 500GB + 1TB HDD Cinsiyet Erkek Dün 22:12 #5 matrixyz dedi: Bunlar oyunlarda ping yapar mı? Genişletmek için tıkla... Daha önce hiç kullanmadım. Zaten hız sadece 15mbps veriyor. Kablosuz olduğu için normalden daha yüksek pingler verecektir büyük ihtimalle.
matrixyz dedi: Bunlar oyunlarda ping yapar mı? Genişletmek için tıkla... Daha önce hiç kullanmadım. Zaten hız sadece 15mbps veriyor. Kablosuz olduğu için normalden daha yüksek pingler verecektir büyük ihtimalle.
UtkuG Kilopat Katılım 28 Nisan 2018 Mesajlar 340 Çözümler 4 Dün 22:36 #6 matrixyz dedi: Bunlar oyunlarda ping yapar mı? Genişletmek için tıkla... 4.5 g üzerinden çalışıyorlar. Ping sıkıntısı yaşarsınız.
matrixyz dedi: Bunlar oyunlarda ping yapar mı? Genişletmek için tıkla... 4.5 g üzerinden çalışıyorlar. Ping sıkıntısı yaşarsınız.
S Smart0201 Kilopat Katılım 17 Şubat 2019 Mesajlar 9 Dün 22:41 #7 matrixyz dedi: Bunlar oyunlarda ping yapar mı? Genişletmek için tıkla... Baz istasyonu ve yoğunluk gibi faktörler etkiliyor tabii. Ben Superbox kullanmıştım, 2019 yılında CS:GO'yu oynarken ping 80 ile 110 arasında oluyordu. O zaman kullandığım paket 10 Mbps'ti.
matrixyz dedi: Bunlar oyunlarda ping yapar mı? Genişletmek için tıkla... Baz istasyonu ve yoğunluk gibi faktörler etkiliyor tabii. Ben Superbox kullanmıştım, 2019 yılında CS:GO'yu oynarken ping 80 ile 110 arasında oluyordu. O zaman kullandığım paket 10 Mbps'ti.