Superbox altyapı gerektirir mi?

1 yılı aşkın süredir kullanıyorum. Eviniz ile baz istasyonu arasındaki mesafeye bağlı.
E-Devlet üzerinden baz istasyonuyla olan mesafeyi öğrenebilirsin.
Baz istasyonu ile aramızdaki mesafe yaklaşık 450 metre. Geceleri yoğunluk azaldığı için 160-170MBPS hızı görüyorum. Steam'den oyun indirirken 17MB/S ile hızlı download yapıyorum.
Gündüz 70-80MBPS hız yetiyor. Bulunduğum bölgede alt yapı 4MBPS'yi geçmiyor. O yüzden fiyat performans olarak kullanılabilir tabi başka alternatifleriniz yoksa.
İlçe olarak bakabildim bende baz istasyonuna 310 m yazıyor aşşagı yukarı 400 metre felandır benimkide hangi paketti acaba sizinki hız testi değerlerinizi atabilirmisiniz ?

İlçe olarak bakabildim bende baz istasyonuna 310 m yazıyor aşşagı yukarı 400 metre felandır benimkide hangi paketti acaba sizinki hız testi değerlerinizi atabilirmisiniz ?
Hız değerlerim gün içinde 70'i görüyor. Gece 130dan aşağı düşmüyor. Tabi yoğun saatlerde yine gece de düşüyor.

Bende bir sitesinden bakayım dedim adresmi girdim uygun değil dedi halbuki 4.5G baz istasyonu var. Neye göre bunu söylüyor bilmiyorum.
Siteden bakınca uygun çıkmıyor. Turkcell superonline'ı ara ve oradan abonelik yaptır. Eve gelip telefonla speedtest sitesinden ölçüm yapacaklar. Tatminkar olmazsan bağlatmazsın

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı