Superbox altyapı gerektirir mi?

Turkcell ilk zamanlar bol bol verdi hızları şuan ki superbox paketleri rezalet . 5-10 ve 20 mb download veriyorlar , upload 20mb lik pakette 5mb diğlerinde 2mb.
İlk üyelerdenim sanırım. Artık üye olurken dikkatli olunmalı. Kotalı düşük paket satabilirler yoksa.

İlçe olarak bakabildim bende baz istasyonuna 310 m yazıyor aşşagı yukarı 400 metre felandır benimkide hangi paketti acaba sizinki hız testi değerlerinizi atabilirmisiniz ?

İlçe olarak bakabildim bende baz istasyonuna 310 m yazıyor aşşagı yukarı 400 metre felandır benimkide hangi paketti acaba sizinki hız testi değerlerinizi atabilirmisiniz ?
Hız değerlerim gün içinde 70'i görüyor. Gece 130dan aşağı düşmüyor. Tabi yoğun saatlerde yine gece de düşüyor.

Bende bir sitesinden bakayım dedim adresmi girdim uygun değil dedi halbuki 4.5G baz istasyonu var. Neye göre bunu söylüyor bilmiyorum.
Siteden bakınca uygun çıkmıyor. Turkcell superonline'ı ara ve oradan abonelik yaptır. Eve gelip telefonla speedtest sitesinden ölçüm yapacaklar. Tatminkar olmazsan bağlatmazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…