M1sterXeq Decapat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 504 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #1 Merhaba yeni bir eve taşındım ama altyapı yok. Uzun süre de geleceğini sanmıyorum. Superbox çok pahalı. Alternatifi var mıdır? Şimdiden teşekkürler.
Merhaba yeni bir eve taşındım ama altyapı yok. Uzun süre de geleceğini sanmıyorum. Superbox çok pahalı. Alternatifi var mıdır? Şimdiden teşekkürler.
B bybakir42 Kilopat Zamanın Tanığı İnternet Kurdu Katılım 12 Ocak 2018 Mesajlar 1.028 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #2 Turk Telekom Magnet, Teknosacell Mobil Wifi bakabilirsiniz.
M1sterXeq Decapat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 504 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #3 bybakir42 dedi: Türk Telekom magnet, teknosacell mobil Wi-Fi bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Oeki hocam uydu interneti nedir?
bybakir42 dedi: Türk Telekom magnet, teknosacell mobil Wi-Fi bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Oeki hocam uydu interneti nedir?
B bybakir42 Kilopat Zamanın Tanığı İnternet Kurdu Katılım 12 Ocak 2018 Mesajlar 1.028 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #4 En meşhuru Starlink, tabii ülkemizde yok henüz. Ülkemizde de Uzaynet var ama hiç kullanan tanıdığım yok.
En meşhuru Starlink, tabii ülkemizde yok henüz. Ülkemizde de Uzaynet var ama hiç kullanan tanıdığım yok.
M1sterXeq Decapat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 504 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #5 bybakir42 dedi: En meşhuru Starlink, tabii ülkemizde yok henüz. Ülkemizde de uzaynet var ama hiç kullanan tanıdığım yok. Genişletmek için tıkla... Peki hocam data paketi olayı nasıl oluyor telefonum çift simli SIM mi alıyorum.
bybakir42 dedi: En meşhuru Starlink, tabii ülkemizde yok henüz. Ülkemizde de uzaynet var ama hiç kullanan tanıdığım yok. Genişletmek için tıkla... Peki hocam data paketi olayı nasıl oluyor telefonum çift simli SIM mi alıyorum.
B bybakir42 Kilopat Zamanın Tanığı İnternet Kurdu Katılım 12 Ocak 2018 Mesajlar 1.028 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #6 İsterseniz sim kart takılabilen modem alırsınız, isterseniz de çift simli telefona ikinci sim olarak takarsınız.
İsterseniz sim kart takılabilen modem alırsınız, isterseniz de çift simli telefona ikinci sim olarak takarsınız.
M1sterXeq Decapat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 504 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #7 bybakir42 dedi: İsterseniz SIM kart takılabilen modem alırsınız, isterseniz de çift simli telefona ikinci SIM olarak takarsınız. Genişletmek için tıkla... Modem almak zorunlu mu hocam bir de airfiber varmış sanırım o nasıl.
bybakir42 dedi: İsterseniz SIM kart takılabilen modem alırsınız, isterseniz de çift simli telefona ikinci SIM olarak takarsınız. Genişletmek için tıkla... Modem almak zorunlu mu hocam bir de airfiber varmış sanırım o nasıl.
B bybakir42 Kilopat Zamanın Tanığı İnternet Kurdu Katılım 12 Ocak 2018 Mesajlar 1.028 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #8 M1sterXeq dedi: Modem almak zorunlu mu hocam bir de airfiber varmış sanırım o nasıl. Genişletmek için tıkla... Yerel firmalar var kendi bölgelerinde hizmet veren. Onlar varsa çok daha hesaplı olur. Yerel firmaların listesi: AİRFİBER İSS'LER | DonanımHaber Forum AY TELEKOM (ADANA) SESLİNET (ADANA) HAYALNET (ANKARA) FİBERONLİNE (ANTALYA) ANTWİFİ (ANTALYA) EXPRESNET (ANTALYA) DURUNET (ANTALYA) NOVA forum.donanimhaber.com M1sterXeq dedi: Modem almak zorunlu mu hocam Genişletmek için tıkla... Hangisinde?
M1sterXeq dedi: Modem almak zorunlu mu hocam bir de airfiber varmış sanırım o nasıl. Genişletmek için tıkla... Yerel firmalar var kendi bölgelerinde hizmet veren. Onlar varsa çok daha hesaplı olur. Yerel firmaların listesi: AİRFİBER İSS'LER | DonanımHaber Forum AY TELEKOM (ADANA) SESLİNET (ADANA) HAYALNET (ANKARA) FİBERONLİNE (ANTALYA) ANTWİFİ (ANTALYA) EXPRESNET (ANTALYA) DURUNET (ANTALYA) NOVA forum.donanimhaber.com M1sterXeq dedi: Modem almak zorunlu mu hocam Genişletmek için tıkla... Hangisinde?