Selam.
Turkcell Superbox kullanıyorum Discord açılma ekranı sürekli aynı şekilde kalıyor, güvenli internet hizmetim kapalı neden olduğunu çözemedim. İnternet hızım da yüksek problemi çözemedim.
Durum Discord ile alakalı değil Güvenli İnternet kapatmanız gerekiyor. Kullandığınız firmanın müşteri hizmetlerini arayarak güvenli interneti kapattırın.
Merhaba dostlar, son üç gündür forumlarda ve internette Discord bağlantı sorunu ve açılma ekranında kalma sorunu yaşayanları görüyorum ve bu konuda sizleri bilgilendirmek istedim. Çözümü çok basit "güvenli internet" modunu kapatmalısınız, peki nasıl oluyor? İnternet servis sağlayıcınızın (ör...
Durum Discord ile alakalı değil güvenli internet kapatmanız gerekiyor. Kullandığınız firmanın müşteri hizmetlerini arayarak güvenli interneti kapattırın.
Merhaba dostlar, son üç gündür forumlarda ve internette Discord bağlantı sorunu ve açılma ekranında kalma sorunu yaşayanları görüyorum ve bu konuda sizleri bilgilendirmek istedim. Çözümü çok basit "güvenli internet" modunu kapatmalısınız, peki nasıl oluyor? İnternet servis sağlayıcınızın (ör...