epic games kullanıcısı Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 2.005 Makaleler 2 Çözümler 12 22 Eylül 2020 #1 Selam, bilgisayardan Wi-Fi simgesine tıkladığımda gizli ağ diyor o gizli ağ da Superbox'ın yeni benim internetimin bunu nasıl kaldıracağım? Wi-Fi driverini sıfırladım olmadı. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Eylül 2020
Selam, bilgisayardan Wi-Fi simgesine tıkladığımda gizli ağ diyor o gizli ağ da Superbox'ın yeni benim internetimin bunu nasıl kaldıracağım? Wi-Fi driverini sıfırladım olmadı.
Unaxpre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 2.657 Makaleler 14 Çözümler 25 Yer İstanbul 22 Eylül 2020 #2 Modem arayuzunden SSİD gizle gibi bir secenek olmasi lazim onu etkinlestirdiniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS epic games kullanıcısı Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 2.005 Makaleler 2 Çözümler 12 24 Eylül 2020 #3 Unaxpre dedi: Modem arayuzunden SSİD gizle gibi bir secenek olmasi lazim onu etkinlestirdiniz mi? Genişletmek için tıkla... Benim cihazım 5GHz desteklemediği için gizli ağ olarak görüyormuş. 5GHz bağlantıyı kapatınca düzeldi. Yine de teşekkürler. Artı 0 Eksi
Unaxpre dedi: Modem arayuzunden SSİD gizle gibi bir secenek olmasi lazim onu etkinlestirdiniz mi? Genişletmek için tıkla... Benim cihazım 5GHz desteklemediği için gizli ağ olarak görüyormuş. 5GHz bağlantıyı kapatınca düzeldi. Yine de teşekkürler.