BeratCecen Centipat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #1 Merhaba ben Turkcell Superbox kullanıyorum ve 1Mbps dowland 10 Mbps upload alıyorum bu nedenle oyunlarda yüksek ping alıyorum ve oyunlarım çok geç iniyor benim üst komşum da ayynı pakette 23 Mbps dowland alıyor. Nasıl düzeltebiliriz bu sorunu? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Şubat 2021
Merhaba ben Turkcell Superbox kullanıyorum ve 1Mbps dowland 10 Mbps upload alıyorum bu nedenle oyunlarda yüksek ping alıyorum ve oyunlarım çok geç iniyor benim üst komşum da ayynı pakette 23 Mbps dowland alıyor. Nasıl düzeltebiliriz bu sorunu?
yilmazarslan Femtopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 6 Şubat 2021 #2 Technopat’da bu superbox ile alakalı video var. İzleyin, zaten çok düzgün çalışan bir hizmet değil. Ya da şansınıza diyelim.. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Technopat’da bu superbox ile alakalı video var. İzleyin, zaten çok düzgün çalışan bir hizmet değil. Ya da şansınıza diyelim.. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et