Superbox hızlandırma

ErenTurkmen

Kilopat
Daha fazla  
Superbox kullanıyorum. 4.5G 500 GB paketini kullanıyorum ve aylık 400 TL ödememe rağmen Valorant'ta 70 ping 5 MB hız alıyorum. İptal ettirmek istediğimde 1500 TL bir şey çıkardılar. İptal edemiyorum sanırım modemin arkasında iki tane anten girişi varmış eğer anten alırsam hızlanır mı? Hangi anteni almalıyım? Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:

Süperbox anten Fiyatları ve Özellikleri tam olarak bundan mı bahsediyorsunuz

Superonline kullanıyorum 200 TL aylık TV+ dahil Valorant 8 ping,ortalama 40-50 Mbps civarı download var altyapınız var ise geçin derim.

Hocam superboxlar interneti telefondaki gibi bir baz istasyonundan alıyor diye biliyorum tıpkı mobil veri gibi. O yüzden bölgenizdeki o saatteki yoğunluk vs. tarzı şeyler çok fazla hızınıza etki eder. O portlara anten taksanız bile çok faydası olacağını düşünmüyorum ama hakim arkadaşlar varsa beni de bilgilendirirlerse sevinirim.

4.5G internetin verebileceği ping değeri o kadar ama hız olarak 14-15 Mbps almalısınız antenin işe yarayacağını sanmıyorum.(Ama yinede Turkcell Müşteri Hizmetlerini arayıp antenin işe yarayıp yaramayacığını sormalısınız.)

Superonline kullanıyorum 200 TL aylık TV+ dahil Valorant 8 ping, ortalama 40-50 Mbps civarı download var altyapınız var ise geçin derim.

Hocam fibere geçmek istemiştim fiber altyapı var ama Turkcell'i aradığımda sizin yaşadığınız şehirde fiberimiz yok dediler.
Hocam yaşadığım şehir o kadar kalabalık bi şehir değil ama baz istasyonu uzağım iki fiş çekiyor telefon

Dediğim gibi hocam mobil veri ne kalitedeyse o bölgede size de o kalitede internet gelir. Bende başlarda superbox almak istiyordum lakin gerçekten vaat edilen hızları veremiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…