Y ynsyns0 Hectopat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 759 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2019 #11 musti63b dedi: Eki Görüntüle 466035 Sorununuza cevap olduğunu düşünüyorum Genişletmek için tıkla... bende aynı sorunları yaşadım ama iptal etmediler güncelleme geleceğini belirtip oyaladılar thhye gittim sonuçlanmasını bekliyorum.
musti63b dedi: Eki Görüntüle 466035 Sorununuza cevap olduğunu düşünüyorum Genişletmek için tıkla... bende aynı sorunları yaşadım ama iptal etmediler güncelleme geleceğini belirtip oyaladılar thhye gittim sonuçlanmasını bekliyorum.
Defkhan 59 Hectopat Katılım 30 Aralık 2016 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2020 #12 ynsyns0 dedi: bende aynı sorunları yaşadım ama iptal etmediler güncelleme geleceğini belirtip oyaladılar thhye gittim sonuçlanmasını bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam konunun üstünden baya zaman geçmiş.Ne durumda nasıl yol izlediniz anlatabilir misin ?
ynsyns0 dedi: bende aynı sorunları yaşadım ama iptal etmediler güncelleme geleceğini belirtip oyaladılar thhye gittim sonuçlanmasını bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam konunun üstünden baya zaman geçmiş.Ne durumda nasıl yol izlediniz anlatabilir misin ?