U Ufuk Kayax Megapat Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 287 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2022 #1 Taahhüdüm bitti. Modemde data girişi var sadece işime yaramıyor. Satılabiliyor mu?
tugoli Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2016 Mesajlar 3.979 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2022 #2 Superbox modemi geri vermeniz gerekmiyor mu?
haygieia Hectopat Katılım 9 Aralık 2019 Mesajlar 471 29 Eylül 2022 #3 tugoli dedi: Superbox modemi geri vermeniz gerekmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla taahhütlü tarifelerde modem kişiye kalıyor ama Superbox'ta nasıl olur bilmem.
tugoli dedi: Superbox modemi geri vermeniz gerekmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla taahhütlü tarifelerde modem kişiye kalıyor ama Superbox'ta nasıl olur bilmem.
U Ufuk Kayax Megapat Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 287 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2022 #4 tugoli dedi: Superbox modemi geri vermeniz gerekmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam sordum geri almıyorlar
tugoli dedi: Superbox modemi geri vermeniz gerekmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam sordum geri almıyorlar
tugoli Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2016 Mesajlar 3.979 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2022 #5 Ufuk Kayax dedi: Hocam sordum geri almıyorlar Genişletmek için tıkla... Alıcısı mutlaka çıkar hocam fiyat biçemem ama.
Ufuk Kayax dedi: Hocam sordum geri almıyorlar Genişletmek için tıkla... Alıcısı mutlaka çıkar hocam fiyat biçemem ama.