Pickaroon Hectopat Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 825 Çözümler 4 24 Mayıs 2023 #1 Dağ evine internet bağlatacağım altyapı yok mecbur superbox alacağım ama bunun muadili var mı?
4 443595 Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 4.524 Çözümler 29 24 Mayıs 2023 #2 Superbox dışındakiler felaket. Superbox'da kötü ama diğerlerine nazaran daha iyi. Ayrıca Superbox ile oyun filan oynanmaz haberiniz olsun.
Superbox dışındakiler felaket. Superbox'da kötü ama diğerlerine nazaran daha iyi. Ayrıca Superbox ile oyun filan oynanmaz haberiniz olsun.
joshamwerk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 3.085 Çözümler 38 Yer Londra 24 Mayıs 2023 #3 Pickaroon dedi: Dağ evine internet bağlatacağım altyapı yok mecbur Superbox alacağım ama bunun muadili var mı? Genişletmek için tıkla... Superbox dışında hizmet alamazsınız çünkü başka alternatifi yok. Ben de 6 ay Superbox kullandım, aralarında en iyisi Superbox'dır kesinlikle. Türk Telekom magnet sadece fiber bağlatmak isteyip uygun altyapısı gelene kadar taahhüt sözüne veriyor. Vodafone Redbox ise bildiğim kadarıyla artık hizmet vermiyor.
Pickaroon dedi: Dağ evine internet bağlatacağım altyapı yok mecbur Superbox alacağım ama bunun muadili var mı? Genişletmek için tıkla... Superbox dışında hizmet alamazsınız çünkü başka alternatifi yok. Ben de 6 ay Superbox kullandım, aralarında en iyisi Superbox'dır kesinlikle. Türk Telekom magnet sadece fiber bağlatmak isteyip uygun altyapısı gelene kadar taahhüt sözüne veriyor. Vodafone Redbox ise bildiğim kadarıyla artık hizmet vermiyor.
4 443595 Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 4.524 Çözümler 29 24 Mayıs 2023 #4 Onun dışında Uzaynet var. Ama kalitesini bilmiyorum. Uzaynet Limitsiz Paketler - Uzaynet Uzaynet limitsiz paketlerle Türkiye’nin her yerinden internete, fiber hızında, uydudan, limitsiz bağlanabilirsiniz Karar Veremediniz mi? Uzaynet hizmetleri hakkında detaylı bilgi için DETAYLI BİLGİ HEMEN ARA SİZİ ARAYALIM uzaynet.com.tr
Onun dışında Uzaynet var. Ama kalitesini bilmiyorum. Uzaynet Limitsiz Paketler - Uzaynet Uzaynet limitsiz paketlerle Türkiye’nin her yerinden internete, fiber hızında, uydudan, limitsiz bağlanabilirsiniz Karar Veremediniz mi? Uzaynet hizmetleri hakkında detaylı bilgi için DETAYLI BİLGİ HEMEN ARA SİZİ ARAYALIM uzaynet.com.tr