Superbox taahhüt cayma bedeli

bloksom

Kilopat
Daha fazla  
Yaklasık 11 ay önce Turkcell Superbox almıştım. Taahhüt süresi 2 yılmış. Şu an iptal etmek istiyorum ama cayma bedeli çok fazla. Turkcell bayisindeki bir çalışan yeni güncellemeyle yasal taahhüt süresi Max 1 yıla düşürüldüğünü, 12 ayı geçtiğim zaman tüketici mahkemesine vererek cayma bedelini geri alabileceğimi söyledi. Ancak müşteri hizmetleri bunun Superbox için geçerli olmadıığını söylüyor. Bilgisi olan var mıdır?

O çalışan yüzeysel öğrenmiş demek ki. Maalesef verdiği bilgi doğru değil. Sebeplerini, sonuçlarını, analizlerini ve daha birçok şeyini resmi belgelerle şu konuda çok detaylı bir şekilde anlattım: 1 yıldan uzun süreli taahhütlerin feshi

Sizden istedikleri para cayma bedeli değildir. Taahhüt verdiğiniz için paketin standart fiyatını indirimli olarak kullanma hakkına sahip oluyorsunuz. Bu durum taahhüt bozulduğu zaman kazandığınız indirimi geri ödemek zorunda bırakıyor sizi. Veya paketi satın alırken yanında verilen promosyonlar, hediyeler vs. de taahhüt bozulunca kullanıcıdan bedeli istenir. Bu bahsettiklerim 1 yıldan uzun süreli taahhütlerin geçersizliğine karşı yapılan bir sistem açığından faydalanma durumu. Eğer sizden istedikleri net bir şekilde cayma bedeli ise ödemek zorunda değilsiniz. Dava açsalar bile kazanamazlar.

Gayet iyi açıklamışsınız. Konuyu anladım. İptali halinde o "İndirim Bedelini" mahkemeye versem de değişen bir şey olmayacak sanırım. Teşekkür ederim

Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…