Superbox tarzı ucuz internet önerisi

Yer
Muğla/Gaziantep
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer Nitro 16 R7 7840HS RTX4060

Ryzen 3 3100 ASUS A320M-F ASUS GTX 1650S XPG Gammix 8 GB DDR4 Adata 512 GB SSD Corsair Carbide SPEC-05
Meslek
Öğrenci
Bu KYK'nin interneti de mobil internetim de yetmiyor. Superbox gibi ama daha ucuz çözümler var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Türk Telekom'un benzer bir uygulaması var. Tek farkı sadece belirttiğin adreste kullanabiliyorsun. Fiyat olarak daha uygun. Ve asla paran olsa bile Superbox alma daha bu sabah iptal ettim.

Çok pahalı açıkçası Superbox.

Türk Telekom'un benzer bir uygulaması var. Tek farkı sadece belirttiğin adreste kullanabiliyorsun. Fiyat olarak daha uygun. Ve asla paran olsa bile Superbox alma daha bu sabah iptal ettim.
Hocam o kötü de hangisi iyi? Redbox biraz daha ucuz ama hiç deneyimlemedim ikisini de.

Hocam o kötü de hangisi iyi? Redbox biraz daha ucuz ama hiç deneyimlemedim ikisini de.

Sadece Superbox deneyimledim. Kendi görüşüm içinde SIM kartı ile çalışan hiçbir modem iyi değildir. Eğer televizyona, bilgisayara bağlamak için kullanmayacaksanız gidip ek paket almanız daha iyi olacaktır.

Sadece Superbox deneyimledim. Kendi görüşüm içinde SIM kartı ile çalışan hiçbir modem iyi değildir. Eğer televizyona, bilgisayara bağlamak için kullanmayacaksanız gidip ek paket almanız daha iyi olacaktır.
150-200 gb lik paket yok ki hocam. Sınırsız internet olan paketler var onlarda 1 ay sonra kyk interneti gibi olur
Düzeltme: Turkcellde varmış ama yıllık gibi görünüyor.

150-200 GB'lik paket yok ki hocam. Sınırsız internet olan paketler var onlarda 1 ay sonra KYK interneti gibi olur.

Dediğim gibi diğerleri hakkında bir bilgim yok. Superbox'ın 250GB olanını almıştım. İlk ay 500GB ekstra hediye veriyorlar. 1 ay kullandım bugün iptal ettim altyapım geldiği için. Doğru düzgün kullanamadığım internet için 800 lira cayma bedeli ödeyeceğim bir de. Altyapının bu kadar hızlı geleceğini bilseydim bağlatmazdım.

Sizce 1500TL'ye 150 GB+2500dk paket almak mı yoksa 150 GB 535 TL Superbox mu?

Hocam Vodafone'un 400-500 arası bir paraya sınırsız paketi var onu alın derim.

482 TL'ymiş.

Dosya Ekleri

• 003C23CC-2EF8-4CDF-8B38-EC7782864DE9.png
    003C23CC-2EF8-4CDF-8B38-EC7782864DE9.png
    242,6 KB · Görüntüleme: 760

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı