Superbox tercih edilir mi ?

Ew1rhan

Hectopat
Önceden "Turknet mi Turkcell Superonline mı" bağlığında bir konu açmıştım fakat altyapımız olmadığı için onları alamıyormuşuz veya fiber alamıyormuşuz. Ben de tekrar araştırmaya başladım ve karşıma Turkcell Superbox çıktı. Altyapı olmadan sadece elektirik ile çalıştığını ve taşınabilirlik olayını da duyduğumda diğerlerini boşverip sadece Turckell Superbox ile ilgilenmeye başladım. Sınırsız (AKK'siz) olan hali 130 TL. Superbox kullanıcıları var ise onlara sorum şu : bu internet oyunlarda pinge yol açar mı , 130 TL 'nin karşılığını veriyor mu ve kaç mbps hız alabilirim ?

En kötü paket 10 Mbps simetrik internet veriyor.

Superbox'ın içinde bir sim var ve bu simin çekim gücü Turkcell'in orada ne kadar güçlü çektiğine bağlı. Etrafında Turkcell hat kullanan varsa kullanacağın konumda test edip aşağı yukarı ne kadar güçlü sinyal alacağını kestirebilirsin.

10mbit için 130 lira fahiş bir fiyat, ancak altyapının olmadığı yerlerde güzel bir alternatif. Kablo vs. gerektirmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…