Superbox upload sorunu

furkankvc

Centipat
Arkadaşlar 3 gün önce 100 GB kotalı hız kotası sınırsız Turkcell superbox geldi yani bulunduğunuz bölgeye göre limitsiz hız alıyorsunuz. Birçok yerde test yaptığımda aldığım limitler download 9 upload 9 ancak herhangi bir şey indirirken oyun vs hızım 1MB üzerinden indiriyor Steam, Origin, uplay fark etmeksizin acaba benim yapmam gerek? IP girişi veya arayüzden ince ayar yapmam gerekiyor mu? Bu sıkıntıyı yaşayıp sonradan çözen arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Değerleriniz normal. Aldığınız Mbps değerini 8 ile bölerseniz MB/s cinsinden değerini bulursunuz.

Değerleriniz normal. Aldığınız Mbps değerini 8 ile bölerseniz MB/s cinsinden değerini bulursunuz.
aygıt yöneticisindeki ağ bağdaştırıcı ayarlarından ethernet kısmındaki özelliklere girip gelişmişten speed ve dublex ayarını otomatik yaptım bu sefer testlerde 40 45 arası upload download gösteriyor upload bir miktar arttı 4-5-6 arası gidip geliyor ama hala kesmiyor beni gerçek değerler bunlar değil çünkü adı üstünde sınırsız hız

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    711,9 KB · Görüntüleme: 44
Hız yoğunluğa ve bulunduğunuz yere göre değişir. Superbox kullanmadığım için emin değilim ama kurulum yaparken test yapmadılar mı?

Hız yoğunluğa ve bulunduğunuz yere göre değişir. Superbox kullanmadığım için emin değilim ama kurulum yaparken test yapmadılar mı?
hayır, internet zaten hemen gelmiyor yarım saatlik süre içerisinde geldi, yarın gelip bakacaklar birde burda çözüm bulabilirmiyim diye konu açmak istedim
bölmeye göre hesaplıyorsak o sistematiği biliyorum eski internetim 800kb idi speedtestte saniye başına indirmedede 800kb idi o mantıkla bakarsa 800kbdninde 50-100 kb arasında indirme yapması lazım değilmi ancak speedtestte neyse indirmedede onu alıyordum bundada o mantık olması gerekmiyormu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…