16 Mbps ADSL internet kullanıyorum ve upload hızı, pingi falan berbat. Zaten ADSL olduğu için çok bir şey beklenmez ama normalden çok daha kötü. Superbox vs. önerebileceginiz bir şey var mı? (Olduğum yerde altyapı yok.)
Şuanda finet diye bir şey var onu kullanıyorum limitsiz adsl 16 mbps paketini bütün altyapısızlar aynı mı bunda mı sorun var çünkü oyun oynanmıyor yayın izlenmiyorTurkcell var.
16 Mbps ADSL internet kullanıyorum ve upload hızı, pingi falan berbat. Zaten ADSL olduğu için çok bir şey beklenmez ama normalden çok daha kötü. Superbox vs. önerebileceginiz bir şey var mı? (olduğum yerde altyapı yok.)
Hayır tüm non-infrastructure cihazların hepsi yapmıyor.Şuanda finet diye bir şey var onu kullanıyorum limitsiz adsl 16 mbps paketini bütün altyapısızlar aynı mı bunda mı sorun var çünkü oyun oynanmıyor yayın izlenmiyor
Tek ben kullanıyorum ona rağmen böyle 720p zor açıyor ve ayrıca ethernetle bağlıyım birde kullandığım sağlayıcıyla alakalıysa onu değiştirmeyi düşünüyorum aylık 1000 TL vermek biraz ekonomimi zorlarBu tarz internetlerle oyun oynanmaz zaten. Bağlantı kalitesinin yüksek olduğu yerlerde 1 kişi kullanırsa 1080p/720p videolar izlenebilir. Birden fazla kişi bağlanırsa yavaş olması normaldir. Superbox şu an en iyi hizmeti veriyor.
Söylediklerim aynen Superbox içinde geçerli. Onda da oyun oynayamazsın.Tek ben kullanıyorum ona rağmen böyle 720p zor açıyor ve ayrıca ethernetle bağlıyım birde kullandığım sağlayıcıyla alakalıysa onu değiştirmeyi düşünüyorum aylık 1000 TL vermek biraz ekonomimi zorlar
Hayır yok maalesef bir türlü yapılmıyor o kadar itiraza rağmenSöylediklerim aynen Superbox içinde geçerli. Onda da oyun oynayamazsın.
Mahallenizde VDSL veya Fiber altyapı var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.