Superbox ve benzeri internet servisi önerisi

Wretion

Picopat
Daha fazla  
16 Mbps ADSL internet kullanıyorum ve upload hızı, pingi falan berbat. Zaten ADSL olduğu için çok bir şey beklenmez ama normalden çok daha kötü. Superbox vs. önerebileceginiz bir şey var mı? (Olduğum yerde altyapı yok.)

16 Mbps ADSL internet kullanıyorum ve upload hızı, pingi falan berbat. Zaten ADSL olduğu için çok bir şey beklenmez ama normalden çok daha kötü. Superbox vs. önerebileceginiz bir şey var mı? (olduğum yerde altyapı yok.)

@613366 hocam kusura bakmayın beğenmedim atmışım. Elim çarptı. SIM kart ile çalışan modemler var. Yani bildiğimiz telefon SIM kartını takıyorsunuz ve internet veriyor. Onun dışında Superbox var.

Bu tarz internetlerle oyun oynanmaz zaten. Bağlantı kalitesinin yüksek olduğu yerlerde 1 kişi kullanırsa 1080p/720p videolar izlenebilir. Birden fazla kişi bağlanırsa yavaş olması normaldir. Superbox şu an en iyi hizmeti veriyor.

Bu tarz internetlerle oyun oynanmaz zaten. Bağlantı kalitesinin yüksek olduğu yerlerde 1 kişi kullanırsa 1080p/720p videolar izlenebilir. Birden fazla kişi bağlanırsa yavaş olması normaldir. Superbox şu an en iyi hizmeti veriyor.
Tek ben kullanıyorum ona rağmen böyle 720p zor açıyor ve ayrıca ethernetle bağlıyım birde kullandığım sağlayıcıyla alakalıysa onu değiştirmeyi düşünüyorum aylık 1000 TL vermek biraz ekonomimi zorlar

Tek ben kullanıyorum ona rağmen böyle 720p zor açıyor ve ayrıca ethernetle bağlıyım birde kullandığım sağlayıcıyla alakalıysa onu değiştirmeyi düşünüyorum aylık 1000 TL vermek biraz ekonomimi zorlar
Söylediklerim aynen Superbox içinde geçerli. Onda da oyun oynayamazsın.

Mahallenizde VDSL veya Fiber altyapı var mı?

Superbox basit kullanıma uygun. Çok pahalı ve sınırlı. Adsl ev ya da apartman kablolamnız kötü mü acaba? Yoksa santrale mi uzaksınız?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı