Superbox ZTE MF297D için anten var mı?

hkn0zdmr

Hectopat
İş yerine Superbox aldım sitesinde CAT12 diye geçen ZTE MF297D marka modem verdiler. Çekim gücü daha iyiymiş sözde. Aldığım günlerde 70-80 Mbps'leri gören zamanla 40-50 arasında stabil olan internet hızım son 3 gündür 2-3 Mbps'leri geçmiyor. Yeri aynı hiç değişmedi müşteri hizmetlerini aradım sorun yok güncelleme yapalım bir diyor yapıyor, hız 1 Mbps'yi geçmiyor. Kapatıp açıyorum resetliyorum 2-3 Mbps devam ediyor. Çözüm olarak ne yapabilirim ben buna anten vs araştırıyorum ama başka modeller için çıkıyor buna uygun anten var mı? Varsa link atabilir misiniz? Yoksa söküp çöpe atacağım az kaldı.

Modem kaynaklı olduğuna emin misin hocam eve ekip talep et.

Sorun modem kaynaklı değil başka yerlerde 40-50leri görüyor ama olduğu yerden kımıldatılmadı hiç bu denli düşüş normal değil.

Hocam selamlar aynı modem ve Superbox ile aynı sorunu yaşıyorum sorunsuz kullandığım cihaz bir anda 2-3 Mbps geçmez oldu yer yordam her şey aynı nedenini bulabildiniz mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…