Superbox'a tek cihaz bağlanmasına rağmen Valorant'ta anlık ping oluyor

Darwin19

Hectopat
Daha fazla  
Kışın olmuyordu, yazın sanırım tatilcilerde Superbox kullanınca Superbox ping yapmaya başladı. Kışın sabit 30 ping alıyordum Valorant'ta, şu an 45 ama bazen 150 oluyor karakter ışınlanıyor falan. Çok can sıkıcı başka bir yolu yok mu çözümün?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bölgesel belirli kotalar var baz istasyonlarının ondan kaynaklı yaşamanız normal. Yine de desteğe başvurun yardımcı olacaklardır.

Altyapısız internetlerin hepsi böyle, yapacak bir şey yok. Yeni taşındığımız bina yeni yapı olduğu için henüz altyapı gelmemiş, altyapı olmadığı için ilk sıralar superbox kullandım, sonrasında Türk Telekom daha ucuz olduğu için magnete geçiş yaptım, BF4 oynarken ikisinde de ping hemen hemen aynıydı ve çok dengesiz oluyor bazen.

Bizim evin yanında falan Full villalar var ve onlarda altyapı yok ama 2-3 sokak ötede 1000MBPS fiber var. Başvuru yapmamıza rağmen CİMER'e BTK'ya başvurmamıza rağmen hiçbir şey yapmadılar. En kötü ADSL için 1 port getirseler diyeceğim ama onu da yapmıyorlar 1 tane port getiremiyorlar.

İşin içinde Türk Telekom varsa o altyapı hiç gelmeyebilir, bizimde çevremizdeki binaların hepsinde altyapı var, 100MBPS'ye kadar internet kullanabiliyorlar, fakat aradan aylar geçti daha bizim bina için gelen giden yok. Magnetin canı isterse pingi 70-80 seviyelerinde tutuyor, ama en ufak bir şeyde birisi ağa bağlanır ise veya arkada herhangi bir indirme başlar ise o zaman çekilmez hale geliyor.

Kışın 100Mbps görüyordum hız testinde şu an 61 görüyorum ama oyunlarda acayip ping sorunu oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…