Superbox'dan ev internetine geçiş

Jake Peralta

Kilopat
Arkadaşlar altyapı olmadığı için Superbox almıştık. Şimdi altyapı olarak VDSL geldiğini öğrendim. Ama Superbox'u kapatmak için cayma bedeli ödemek istemiyorum. Normal bir Turkcell ev internetine geçiş yapsam yine cayma bedeli öder miyim?

Kaç ay taahhüt kaldı? Kapattırman gerekiyor öncelikle onu MH arayıp sor sonra buraya yaz ona göre söyleyelim.

Hocam birkaç saat önceki konuda konuştuk hatırlarsanız. Ama cayma bedelini söylemeyi unuttum. Kapatırsak eğer çok yüksek bir cayma bedeli isteyecekler. 8 aydır kullanıyoruz. 2 yıl taahhütlü.

Hocam birkaç saat önceki konuda konuştuk hatırlarsanız. Ama cayma bedelini söylemeyi unuttum. Kapatırsak eğer çok yüksek bir cayma bedeli isteyecekler. 8 aydır kullanıyoruz. 2 yıl taahhütlü.
12. ay bittikten sonra ücretsiz olarak cayabilirsiniz eğer gene para isterlerse tüketici hakem heyetine bildirirsiniz onlar çözer işi.

2 Ay daha dayanın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

12. ay bittikten sonra ücretsiz olarak cayabilirsiniz eğer gene para isterlerse tüketici hakem heyetine bildirirsiniz onlar çözer işi.

2 Ay daha dayanın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam 4 ay var daha bizim iş acil.

2 Ay daha dayanın.

Turkcell'in başka bir internetine geçersek yine mi ödeyeceğiz cayma bedelini?

Hocam 4 ay var daha bizim iş acil.

Turkcell'in başka bir internetine geçersek yine mi ödeyeceğiz cayma bedelini?
Bu arada yapılabildiğinden emin değilim ama hat devir işlemi yaptırırsanız hemen kaçarsınız rahat olur sizin için çevrenizde internetinden memnun olmayan yada altyapısı olmayan var mı?

Bu arada yapılabildiğinden emin değilim ama hat devir işlemi yaptırırsanız hemen kaçarsınız rahat olur sizin için çevrenizde internetinden memnun olmayan ya da altyapısı olmayan var mı?

Yok hocam maalesef. Size şunu sormak istiyorum. Superbox'un yerine yine Turkcell olmak şartı ile normal ev interneti alırsak yine cayma bedeli öder miyiz?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı