Superbox'dan Superonline'ye geçmek

213082

Hectopat
Makaleler
3
Arkadaşlar 4 yıldır uğraştığım altyapı sonunda geldi. Superbox'dan da kurtuluyorum. Ama taahhütün bitmesine 6 ay var. İkisi de Turkcell'in olduğu için Superbox'dan Superonline'ye geçebilir miyim? Ceza falan ödemek istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar 4 yıldır uğraştığım altyapı sonunda geldi. Superbox'dan da kurtuluyorum. Ama taahhütün bitmesine 6 ay var. İkisi de Turkcell'in olduğu için Superbox'dan Superonline'ye geçebilir miyim? Ceza falan ödemek istemiyorum.
Bence durumu anlatırsan yardımcı olurlar. İnternet hızından şikayet edenleri sözleşme bozmadan Superbox yapıyorlardı. Tersi neden olmasın 😀

Yanlız Superbox için ödediğin aylık ücrete eşit fiyatlı ya da daha yüksek fiyatlı bir paket seçmeni isteyebilirler.

Bence durumu anlatırsan yardımcı olurlar. İnternet hızından şikayet edenleri sözleşme bozmadan Superbox yapıyorlardı. Tersi neden olmasın 😀

Yanlız Superbox için ödediğin aylık ücrete eşit fiyatlı ya da daha yüksek fiyatlı bir paket seçmeni isteyebilirler.
Şuan bu internete 140TL ödüyoruz ve 10MBPS hız alıyoruz. Eğer aynı fiyat olacaksa yine geçerim o pakete. Aynı fiyata fiber alırım daha iyi 10MBPS yerine.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı