asfaloth5 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 321 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2024 #1 KYK yurdunda kalıyorum. Superbox kullanıcısıyım akşam saatlerinde internet hızım 5 Mbps'ye kadar düşüyor. Superbox'ı Ethernet kablosuyla dizüstü bilgisayarıma bağlasam gözle görünür bir artış olur mu internet hızımda? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mart 2024
KYK yurdunda kalıyorum. Superbox kullanıcısıyım akşam saatlerinde internet hızım 5 Mbps'ye kadar düşüyor. Superbox'ı Ethernet kablosuyla dizüstü bilgisayarıma bağlasam gözle görünür bir artış olur mu internet hızımda?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.915 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2024 #2 Ethernet kablosu ile sana verilen hızın hemen hemen alabilirsin.
asfaloth5 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 321 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2024 #3 Einstein dedi: Ethernet kablosu ile sana verilen hızın hemen hemen alabilirsin. Genişletmek için tıkla... anlamadım hocam
Einstein dedi: Ethernet kablosu ile sana verilen hızın hemen hemen alabilirsin. Genişletmek için tıkla... anlamadım hocam
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.915 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2024 #4 Gözle görülür artış olur yani diyorum paketin kaç Mbps.
asfaloth5 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 321 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2024 #5 Einstein dedi: Gözle görülür artış olur yani diyorum paketin kaç Mbps. Genişletmek için tıkla... onu hatırlamıyorum hocam da 10 civarlarına gelir mi sizce?Bir de daha önce hiç ethernet kablosu almamıştım.Uygun bi kabloyu linkler misiniz?
Einstein dedi: Gözle görülür artış olur yani diyorum paketin kaç Mbps. Genişletmek için tıkla... onu hatırlamıyorum hocam da 10 civarlarına gelir mi sizce?Bir de daha önce hiç ethernet kablosu almamıştım.Uygun bi kabloyu linkler misiniz?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.915 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2024 #6 Herhangi bir CAT6 kablo olur gelir 10 Mbps'e evet.