Superbox'u iptal ettirip Kablonet'e geçmek

B777

Decapat
Yaklaşık 6 aydır Turkcell Superbox kullanıyorum. Bunu binamızda hiçbir altyapı olmadığı için mecburiyetten aldım. Şimdi binaya Kablonet altyapısı geldi. Superbox malum. Günlük internet kullanımında işinizi görüyor ama oyun oynayacak ya da bir indirme yapacak olsanız insanı kanser ediyor. Superbox'a aylık 110 TL ödüyorum. 10 Mbps'lik paket. Değerler resimdeki gibi. Şimdi Superbox'u iptal ettirip Kablonet'e geçmek istiyorum. Taahhütün bitmesine 6 ay var ve Turkcell 600 TL civarında cayma bedeli çıkarıyor.

Bu durumda tavsiyeleriniz neler olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kablonet ile görüşün belki cayma bedelinin bir kısmını karşılayabilirler, tamamını karşılayacaklarını sanmıyorum ama.

6 ay daha ödemeye devam edip dilediğiniz yerde kullanın. Ayrıca Kablonet bağlattırın

10 yıldır kullanıyorum, 1 yıldır da 100GüldürenKampanya*AkıllıSınızsız100Mbps kullanıyorum. Böyle bir memnuniyet yok.

NOT: Yakınınızda felan interneti olmayan ve bağlatamayan ama internet isteyen, eş-dost-akraba vs. varsa kiralayın elinizdekini. 60-70-80TL ne gelse kardır. Zararınız azalır.

Son düzenleme:
Hocam 1 aylık olsa fazla ödemezdiniz veya son 1 ay kala çıksanız bence bir cayma bedelini hesaplayın kabineye sorun cayma bedelinin bir kısmını karşılarlar mı diye.
"Kablonet 'e"

Şöyle düşünüyorum bi taraftan. Şimdi çıksam 600 küsür TL ödeyeceğim. Kalsam 6 ayda 110 TL'den yine 600 küsür TL ödeyeceğim. Bir de 110 TL verdiğim internet 10 Mbps.
Hocam 1 aylık olsa fazla ödemezdiniz veya son 1 ay kala çıksanız bence bir cayma bedelini hesaplayın kabineye sorun cayma bedelinin bir kısmını karşılarlar mı diye.
"Kablonet 'e"
Yarın detaylı hesap çıkarttırcam bakalım ne çıkacak.

Şöyle düşünüyorum bi taraftan. Şimdi çıksam 600 küsür TL ödeyeceğim. Kalsam 6 ayda 110 TL'den yine 600 küsür TL ödeyeceğim. Bir de 110 TL verdiğim internet 10 Mbps.
Bence iptal edin, bizde 100 mbps pakete geçtik aradaki farkı cidden hissediyorsun 100 TL idi sanrım

Direk geç koşarak zıplayarak geç.

Değerler gayet iyi paketinize göre. Ben de 20 Mbpslik tarifeden kullanıyorum aylık 175 lira civarı ödüyorum. Online oyunlarda ping biraz fazla ama oynanabilirliği gayet iyi düzenli bana göre.
@Shadow Ryzen konu ile alakasız olduğu için öncelikle herkezden özür dilerim. Dostum senin imzandaki sistem bilgilerine baktımda MSI B450 gaming plus max anakartında ryzen 5 3600 ile RAM'leri 3200 MHz kullanabiliyormusun ? Bende bu konudaki gibi saçma bir durum varda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…