Supercell hesabı girili olan cihazları hesaptan kaldırma

Cherax

Hectopat
Misafir çocuğu geldi istedi ben de kıramadım verdim ama hesap iyi olduğu için geri almak istiyorum ne yapmalıyım?

Oyuna girdikten sonra ayarlar kısmında supercell ID var oradan tıklayıp orada ayar tuşu var orada çıkış yap tuşuna başağına çıkış yapacak sonra orada hesaplar gözükecek orada çarpıya bastıktan sonra sümerceler ID silinecektir lütfen çözüldü diye işaretleyin.

Karşı tarafın telefonuna erişimim yok.
Ne yapmalıyım Google'den falan yok mu?

O iş zor. Şifreyi değiştir.

Şifre değişmiyor e postanı girdikten sonra maile gelen şifreyle giriyorsun.
Misafir çocuğu, supercell hesabınızdan çıkış yapmalı.

Karşı tarafa erişimim yok ve haber etmeden yapmak istiyorum.

Son düzenleme:
Not: Hesabını mutlaka bir Google Play Games hesabına bağla. 2 yıl olmuş şimdi cevap veriyorum ama şey yapacaksın ayarlardan yardım ve desteğe gir oradan hesap kısmına git sonra sağ altta mesaj düğmesine dokun oradan merhaba de sonra Supercell ID falan ona tıkla, oradan misafir çocuğuna verdiğin hesabın bağlantısını kes (yardım ve desteğe o hesaptayken git) Supercell ID bağlantısını kes ve hesabın giderse elinden Google Play Games ile giriş yap sonra tekrar aynı e postaya bağlayabilirsin Supercell ID'den. Böyle yapınca tüm cihazlarda bağlantı kesiliyor.

Eyvallah.

Hocam ben olayı tam anlamadım açık anlatır mısın?

İlk önce hangi e-posta ile girdiğini bilmen gerekir. Buna ayarlardan bakabilirsin. Başka bir hesaba girince e-postana bir mesaj geliyor başka cihaz uyarısı diye geçmişten bulabilirsin bu mesajı. Ona tıkla cihaz bana ait değil de seni bir sayfaya yönlendiriyor orada tüm cihazlardan çıkış yapa bas bu kadar.

Aga allah razı olsun valla bak inan o mesaj geliyor hep maile bir kere ordan çözebileceğimi düşünmemiştim. Gerçekten çok saol başlıktaki arkadaş gibi tanıdığım biri yanımdayken girmiştim hesabı takılsın yanımdayken diye çıkmayı da unuttum çocuğa çık demekte istemiyorum pek giren biri değil şimdi böyle içim rahatladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…