serefcg Kilopat Katılım 19 Nisan 2017 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2020 #1 Merhabalar. Brawl Stars hesabımı satmak istiyorum ama e-postada kişisel bilgilerim var. Başka bir e-postaya hesabı taşımam mümkün mü? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ağustos 2020
Merhabalar. Brawl Stars hesabımı satmak istiyorum ama e-postada kişisel bilgilerim var. Başka bir e-postaya hesabı taşımam mümkün mü?
CanVolteX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 1.654 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri İŞLEMCİ: 11. nesil İNTEL Core i5 RAM: 16gb DDR4 EKRAN KARTI: RTX3050 Tİ ASUS TUF GAMİNG F15 Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 13 Ağustos 2020 #2 serefcg dedi: Merhabalar. Brawl Stars hesabımı satmak istiyorum ama e-postada kişisel bilgilerim var. Başka bir e-postaya hesabı taşımam mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Maalesef. Benim hesabım çalınmıştı başka maile bağlamaya falan çalıştım olmuyor.
serefcg dedi: Merhabalar. Brawl Stars hesabımı satmak istiyorum ama e-postada kişisel bilgilerim var. Başka bir e-postaya hesabı taşımam mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Maalesef. Benim hesabım çalınmıştı başka maile bağlamaya falan çalıştım olmuyor.
serefcg Kilopat Katılım 19 Nisan 2017 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2020 #3 Sağ olun
Alpha Frozen Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2019 Mesajlar 2.311 Çözümler 14 22 Ekim 2020 #4 serefcg dedi: Merhabalar. Brawl Stars hesabımı satmak istiyorum ama e-postada kişisel bilgilerim var. Başka bir e-postaya hesabı taşımam mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Dostum şu konuya bakar mısın? Çözüldü: Clash Of Clans Supercell ID gmail değiştirme Clash Of Clans hesabımı Supercell ID bağlamıştım fakat gmail yanlış seçtim ve hesap kaldı öyle. Nasıl değiştirebilirim? Gerçekten yardımcı olabilecek birisi varsa para bile veririm lütfen. www.technopat.net
serefcg dedi: Merhabalar. Brawl Stars hesabımı satmak istiyorum ama e-postada kişisel bilgilerim var. Başka bir e-postaya hesabı taşımam mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Dostum şu konuya bakar mısın? Çözüldü: Clash Of Clans Supercell ID gmail değiştirme Clash Of Clans hesabımı Supercell ID bağlamıştım fakat gmail yanlış seçtim ve hesap kaldı öyle. Nasıl değiştirebilirim? Gerçekten yardımcı olabilecek birisi varsa para bile veririm lütfen. www.technopat.net