B Biri131 Decapat Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Diğer 12 Aralık 2021 #1 İyi günler ben Clash Of Clasha Gmail'im bağladım fakat bu bağlantıyı geri çözemiyorum. Ayrıca SUPERCE ID'ye bağlı Gmail'im de değiştirmek istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? İnternette tam olarak bir link vs. bulamadım.
İyi günler ben Clash Of Clasha Gmail'im bağladım fakat bu bağlantıyı geri çözemiyorum. Ayrıca SUPERCE ID'ye bağlı Gmail'im de değiştirmek istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? İnternette tam olarak bir link vs. bulamadım.
DeadRaid434 Centipat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 350 Çözümler 6 12 Aralık 2021 #2 Hocam, Supercell maalesef Hesap Ayarları/Detayları sekmesi açmamış. Bu yüzden sadece yeni hesap açarak bu durumu çözebilirsiniz.
Hocam, Supercell maalesef Hesap Ayarları/Detayları sekmesi açmamış. Bu yüzden sadece yeni hesap açarak bu durumu çözebilirsiniz.
4 436077 Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 4.103 Makaleler 4 Çözümler 27 15 Aralık 2021 #3 Destek kısmından hesabı şu an kullanılan ID'den çıkış yaptırıp tekrar o hesap üzerine Süpercell ID kurabilirsiniz.
Destek kısmından hesabı şu an kullanılan ID'den çıkış yaptırıp tekrar o hesap üzerine Süpercell ID kurabilirsiniz.
B Biri131 Decapat Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Diğer 15 Aralık 2021 #4 Teşekkürler hocam. 436077 dedi: Destek kısmından hesabı şu an kullanılan ID'den çıkış yaptırıp tekrar o hesap üzerine Süpercell ID kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bir de hocam ben bulamadım orayı. Yardımcı olacak link veya video falan var mı? Ben bulamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Aralık 2021
Teşekkürler hocam. 436077 dedi: Destek kısmından hesabı şu an kullanılan ID'den çıkış yaptırıp tekrar o hesap üzerine Süpercell ID kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bir de hocam ben bulamadım orayı. Yardımcı olacak link veya video falan var mı? Ben bulamadım.