Telefonumu verdiğim çocuk. Gmail'ime girip supercell hesabımı kendi telefonuna girmiş. Hesabın girilmiş olduğu her yerden çıkış yapma şansım var mı? Veya supercell e-postamı değiştirme şansım var mı? Hesabı kurtarma lazım.
Telefonumu verdiğim çocuk. Gmail'ime girip supercell hesabımı kendi telefonuna girmiş. Hesabın girilmiş olduğu her yerden çıkış yapma şansım var mı? Veya supercell e-postamı değiştirme şansım var mı? Hesabı kurtarma lazım.
Yani yok gibi. Supercell ile iletişime geçsen bile nasıl kanıtlayabilirsin ki? Ama yinede bi Supercell arayıp konuşmayı dene gerekli bilgileri sağlarsan yardım ederler şimdiden geçmiş olsun.
Yani yok gibi. Turkcell ile iletişime geçsen bile nasıl kanıtlayabilirsin ki? Ama yine de bir Turkcell'i arayıp konuşmayı dene gerekli bilgileri sağlarsan yardım ederler şimdiden geçmiş olsun.
Desteğe yaz büyük ihtimalle hesap kilitlenecek sonra biraz daha konuşmaya çabaladığında yeni birmail isteyecekler ve bilgileri yeni maile aktaracaklar.
Yani yok gibi. Turkcell ile iletişime geçsen bile nasıl kanıtlayabilirsin ki? Ama yinede bi Türkcell'i arayıp konuşmayı dene gerekli bilgileri sağlarsan yardım ederler şimdiden geçmiş olsun.