Çözüldü Supercell ID kod gelmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
iOS

m.enooww38

Centipat
Yer
Kayseri
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Windows 11 | Amd Ryzen 3 | Asus VivoBook | 256 GB | 8 GB Ram |
Meslek
Öğrenci
Hocam selamlar, bugün oyun içi satın alım yapacaktım fakat store.supercell.com yani resmi sitesine giriş yaparken güvenlik için 6 haneli kod istiyor o da Gmail'e gelmiyor ne spam bölümüne ne de gelen kutusuna aslında 3 kere geldi ama hem yanlış diyor hem de tüm kodlar aynı. Brawl Stars oynayan varsa deneyebilir mi? Sorun bende mi acaba başka böyle sorun yaşayan var mı?

Hesabı satın aldıysanız veya kısa bir süre içinde hesabınıza başka bir cihazdan giriş yapıldıysa 2 hafta gibi bir süre gelmiyor. Supercell'in yaptığı güvenlik sistemi.

Hocam başka bir cihazdan giriş yapmadım bir de hesabımın çalınma olasılığı beni korkutuyor.

Hesabı satın aldıysanız veya kısa bir süre içinde hesabınıza başka bir cihazdan giriş yapıldıysa 2 hafta gibi bir süre gelmiyor. Supercell'in yaptığı güvenlik sistemi.

Bir de yan hesabım da değil ana hesabım marş şöhreti falan her şeyi tamamdı inşallah çalınmamıştır.

Hocam başka bir cihazdan giriş yapmadım bir de hesabımın çalınma olasılığı beni korkutuyor.

Bir de yan hesabım da değil ana hesabım marş şöhreti falan her şeyi tamamdı inşallah çalınmamıştır.

Bilmiyorum hesap satarken bende bu sorunla çok karşılaşmıştım desteğe yazabilirsiniz.

Dosya Ekleri

• IMG_1527.jpeg
    IMG_1527.jpeg
    88,4 KB · Görüntüleme: 108
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı