P PasteCopy Centipat Katılım 17 Eylül 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel HD graphics 500 Intel pentium ddr3 4 GB ram 128 GB ssd Cinsiyet Erkek Meslek Berber 12 Nisan 2024 #1 Supercell ID kurtaramiyorum kulüpte değil yazıyorum olmuyor yardım.
Egehanss Decapat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 611 Çözümler 5 12 Nisan 2024 #2 Ben de COC'da her şeyi doğru girmeme rağmen kurtarılamadı diyor. Yardım edebilecek var mı gerçek insanla konuşamıyorum. Brawl Stars'ta gerçek insanla konuşma vardı fakat burada yok.
Ben de COC'da her şeyi doğru girmeme rağmen kurtarılamadı diyor. Yardım edebilecek var mı gerçek insanla konuşamıyorum. Brawl Stars'ta gerçek insanla konuşma vardı fakat burada yok.
Ardacyt Decapat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 355 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2024 #3 Fsrklı hesaptan deneyin ama kupası yüksek olsun oyun belki çalmak istiyor sanabilir benim de hesabım çalındı bende kuplı hesap yok bende de olmuyor.
Fsrklı hesaptan deneyin ama kupası yüksek olsun oyun belki çalmak istiyor sanabilir benim de hesabım çalındı bende kuplı hesap yok bende de olmuyor.