cemoleos Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 227 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 10 Ekim 2022 #1 Supercell ID nasıl silinir? Hesabı tamamen, kalıcı olarak silmek istiyorum. Düzenleme yanıt şu oysaki engellemem yok sadece hesabı silmek istiyorum. Son düzenleme: 10 Ekim 2022
Supercell ID nasıl silinir? Hesabı tamamen, kalıcı olarak silmek istiyorum. Düzenleme yanıt şu oysaki engellemem yok sadece hesabı silmek istiyorum.
6 682784 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 5.736 Makaleler 6 Çözümler 27 10 Ekim 2022 #2 Oyun içindeki desteğe yazın sizden bazı bilgileri isteyip silme işlemini yapacaklardır. Artı 0 Eksi
KS KS cemoleos Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 227 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 10 Ekim 2022 #3 Silinen üye dedi: Oyun içindeki desteğe yazın sizden bazı bilgileri isteyip silme işlemini yapacaklardır. Genişletmek için tıkla... Nasıl? Kabul etmediler. Beni ban yemiş saydı destek ama ban yemedim. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Oyun içindeki desteğe yazın sizden bazı bilgileri isteyip silme işlemini yapacaklardır. Genişletmek için tıkla... Nasıl? Kabul etmediler. Beni ban yemiş saydı destek ama ban yemedim.