Evou Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 2.430 Çözümler 5 Cuma 23:05 #1 Google Play bakiyem ile Supercell Store'da satin alim yapmak istiyorum fakat bakiyeyi gostermiyor, illa kartla almami soyluyor. Ne yapmam lazim? Dosya Ekleri Capture.PNG 35,5 KB · Görüntüleme: 10
Google Play bakiyem ile Supercell Store'da satin alim yapmak istiyorum fakat bakiyeyi gostermiyor, illa kartla almami soyluyor. Ne yapmam lazim?
EaSea Decapat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 470 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600 / RTX 3060 VENTUS 3X 12GB OC / 2X8 RAM / 1 TB SSD / 2 TB HDD Cinsiyet Erkek Meslek Borsa Kaplanı Cuma 23:12 #2 Sitesinde bilgilendirme var; Dosya Ekleri resim_2025-10-10_231153703.png 50,8 KB · Görüntüleme: 8
Evou Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 2.430 Çözümler 5 Cuma 23:14 #3 EaSea dedi: Sitesinde bilgilendirme var; Genişletmek için tıkla... Bolgeyi ABD yada Birlesik Krallik olarak degistirebilir miyim?
EaSea dedi: Sitesinde bilgilendirme var; Genişletmek için tıkla... Bolgeyi ABD yada Birlesik Krallik olarak degistirebilir miyim?
EaSea Decapat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 470 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600 / RTX 3060 VENTUS 3X 12GB OC / 2X8 RAM / 1 TB SSD / 2 TB HDD Cinsiyet Erkek Meslek Borsa Kaplanı Cuma 23:17 #4 Evou dedi: Bolgeyi ABD'ya da birlesik krallik olarak degistirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Onu Play Store'den yapmayı deneyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Evou dedi: Bolgeyi ABD'ya da birlesik krallik olarak degistirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Onu Play Store'den yapmayı deneyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Evou Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 2.430 Çözümler 5 Cuma 23:23 #5 EaSea dedi: Onu Play Store'den yapmayı deneyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Degistirdim fakat odeme kismi hala ayni gozukuyor, Google Play bakiyesi yok. Böyle. Dosya Ekleri IMG_0668.jpeg 80,9 KB · Görüntüleme: 4
EaSea dedi: Onu Play Store'den yapmayı deneyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Degistirdim fakat odeme kismi hala ayni gozukuyor, Google Play bakiyesi yok. Böyle.
EaSea Decapat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 470 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600 / RTX 3060 VENTUS 3X 12GB OC / 2X8 RAM / 1 TB SSD / 2 TB HDD Cinsiyet Erkek Meslek Borsa Kaplanı Cuma 23:28 #6 Evou dedi: Degistirdim fakat odeme kısmı hala ayni gozukuyor, Google Play bakiyesi yok. Genişletmek için tıkla... Tek çare oyun içi satın alım yapmak.
Evou dedi: Degistirdim fakat odeme kısmı hala ayni gozukuyor, Google Play bakiyesi yok. Genişletmek için tıkla... Tek çare oyun içi satın alım yapmak.
Evou Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 2.430 Çözümler 5 Cuma 23:29 #7 EaSea dedi: Tek çare oyun içi satın alım yapmak. Genişletmek için tıkla... Teklif oyun icinden gozukmuyor o yuzden
EaSea dedi: Tek çare oyun içi satın alım yapmak. Genişletmek için tıkla... Teklif oyun icinden gozukmuyor o yuzden
EaSea Decapat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 470 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600 / RTX 3060 VENTUS 3X 12GB OC / 2X8 RAM / 1 TB SSD / 2 TB HDD Cinsiyet Erkek Meslek Borsa Kaplanı Cuma 23:31 #8 Evou dedi: Teklif oyun icinden gozukmuyor o yuzden Genişletmek için tıkla... birisi sana karttan alsın sende bakiyenle ona al
Evou dedi: Teklif oyun icinden gozukmuyor o yuzden Genişletmek için tıkla... birisi sana karttan alsın sende bakiyenle ona al
Contravolta243 Femtopat Katılım 28 Ağustos 2025 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 23:33 #9 Ben desteğe yazmıştım.Google Play bakiyesi ile satın alım yapılamaz.Yalnızca kart ile ödeme alıyorlar.
Ben desteğe yazmıştım.Google Play bakiyesi ile satın alım yapılamaz.Yalnızca kart ile ödeme alıyorlar.