Supercell'den kod gelmiyor

O zaman ertesi gün sabah saatleri deneyin Supercell desteğinde maksimum yapabileceği şey size bunları söylemek olacağını düşünüyorum. Ayrıca yanlış e-posta adresine veya spam sekmesine veya sosyal sekmesine düşüp düşmediğini kontrol eder misiniz?
Evet her yeri kontrol ettim. Peki yarın sabah tekrar edeceğim olmazsa yazayım mı size ?

Belkide o e-posta ya bakmıyordur 2 tane e-posta adresi varsa veya direk hesap silinmiş olabilir.

Sen dedin aklıma geldi Supercell kayıtlı olmayan epostaya kod isteyince önce bu hesaba kayıtlı değil diye bir e-posta atıyor tekrar aynı kayıtlı olmayan epostayı girince bu sefer belirli bir süre için e-posta kayıtlı değil diye de e-posta atmıyor belki ondandır kayıtlı olmayan epostayı atmayı deniyordur.

Evet her yeri kontrol ettim. Peki yarın sabah tekrar edeceğim olmazsa yazayım mı size?

Evet yazabilirsiniz. Ayrıca bunu da bir okuyun:

Sen dedin aklıma geldi Supercell kayıtlı olmayan epostaya kod isteyince önce bu hesaba kayıtlı değil diye bir e-posta atıyor tekrar aynı kayıtlı olmayan epostayı girince bu sefer belirli bir süre için e-posta kayıtlı değil diye de e-posta atmıyor belki ondandır kayıtlı olmayan epostayı atmayı deniyordur.

Evet farklı bir maili 0 hesaba bağlarken kayıtlı olmadığından bahsediyor ama girmek istediğim hesaba gelince hiçbir şey olmuyor. Yoğunluk olsa 0 hesaba da mail gelmez diye düşünüyorum ama sırf sen dediğin için yine de 0 umutla sabah girmeyi deneyeceğim 😄

Günaydın hocam. Denedim olmadı.

Son düzenleme:
Evet farklı bir maili 0 hesaba bağlarken kayıtlı olmadığından bahsediyor ama girmek istediğim hesaba gelince hiçbir şey olmuyor. Yoğunluk olsa 0 hesaba da mail gelmez diye düşünüyorum ama sırf sen dediğin için yine de 0 umutla sabah girmeyi deneyeceğim 😄

Günaydın hocam. Denedim olmadı.

O halde Supercell'e mail atıp beklemekten ve ara sıra denemekten başka çare yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı