egwmen Picopat Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 165 Çözümler 1 27 Kasım 2024 #1 Geçenlerde Supercell oyunlarının birinde yaşımı sallamıştım. Şimdi bu Supercell creator olmamı engeller mi?
Geçenlerde Supercell oyunlarının birinde yaşımı sallamıştım. Şimdi bu Supercell creator olmamı engeller mi?
Çözüm ErhanSeref 28 Kasım 2024 O yaş olayını zaten oyuncuların %95'i sallamıştır bir de zaten Creator olmak için başvuru yaparken orada yaşını soruyor yanılmıyorsam. Sorun olmaz
O yaş olayını zaten oyuncuların %95'i sallamıştır bir de zaten Creator olmak için başvuru yaparken orada yaşını soruyor yanılmıyorsam. Sorun olmaz
ErhanSeref Centipat Katılım 5 Mayıs 2024 Mesajlar 62 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2024 #2 O yaş olayını zaten oyuncuların %95'i sallamıştır bir de zaten Creator olmak için başvuru yaparken orada yaşını soruyor yanılmıyorsam. Sorun olmaz Artı 0 Eksi Çözüm
O yaş olayını zaten oyuncuların %95'i sallamıştır bir de zaten Creator olmak için başvuru yaparken orada yaşını soruyor yanılmıyorsam. Sorun olmaz
KS KS egwmen Picopat Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 165 Çözümler 1 29 Kasım 2024 #3 ErhanSeref dedi: O yaş olayını zaten oyuncuların %95'i sallamıştır bir de zaten creator olmak için başvuru yaparken orada yaşını soruyor yanılmıyorsam. Sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Evet desteğe yazdım bir şey söylemeden destek bölümüne yazın falan dediler boş yaparak. Az önce baktım ki dediğiniz gibi. Artı 0 Eksi
ErhanSeref dedi: O yaş olayını zaten oyuncuların %95'i sallamıştır bir de zaten creator olmak için başvuru yaparken orada yaşını soruyor yanılmıyorsam. Sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Evet desteğe yazdım bir şey söylemeden destek bölümüne yazın falan dediler boş yaparak. Az önce baktım ki dediğiniz gibi.