Handsome Reis 🎗 Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2016 Mesajlar 7.850 Makaleler 23 Çözümler 20 Yer Antiocheia 31 Ağustos 2019 #1 Turbo sesi kadar güzel olmasa bile supercharge sesi de güzeldir. Örnek supercharger sesi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 31 Ağustos 2019
Turbo sesi kadar güzel olmasa bile supercharge sesi de güzeldir. Örnek supercharger sesi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
T TerabyteForever Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 6.714 Makaleler 7 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2019 #2 Supercharger, motordan 4 kat daha fazla devir çevirir. Sesi "Supercharger Whine" diye adlandırılır. Sürprizbozan: En iyisi :) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Supercharger, motordan 4 kat daha fazla devir çevirir. Sesi "Supercharger Whine" diye adlandırılır. Sürprizbozan: En iyisi :) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Unavailableuser Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Şubat 2014 Mesajlar 6.104 Makaleler 2 Çözümler 64 31 Ağustos 2019 #3 Saf atmosferik motor sesi varken Turbo'da Supercharge'da oyuncak gibi geliyor bana. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Saf atmosferik motor sesi varken Turbo'da Supercharge'da oyuncak gibi geliyor bana. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
T TerabyteForever Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 6.714 Makaleler 7 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2019 #4 Unavailableuser dedi: Saf atmosferik motor sesi varken Turbo'da Supercharge'da oyuncak gibi geliyor bana. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Atmosferik direkt olarak motor sesini verdiği için kulağa güzel geliyor. Örneğin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Unavailableuser dedi: Saf atmosferik motor sesi varken Turbo'da Supercharge'da oyuncak gibi geliyor bana. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Atmosferik direkt olarak motor sesini verdiği için kulağa güzel geliyor. Örneğin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
WhiteFountain Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 2.063 Makaleler 1 Çözümler 19 31 Ağustos 2019 #5 Turbo da Supercharge de benim için bir müzik. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ağustos 2019
Handsome Reis 🎗 Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2016 Mesajlar 7.850 Makaleler 23 Çözümler 20 Yer Antiocheia 31 Ağustos 2019 #6 Unavailableuser dedi: Saf atmosferik motor sesi varken Turbo'da Supercharge'da oyuncak gibi geliyor bana. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bana göre de büyük turbo takılmış, 2.5 litre boxer sesi daha güzel. Şahsi görüşler. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Konu atmosferikler değil ama.
Unavailableuser dedi: Saf atmosferik motor sesi varken Turbo'da Supercharge'da oyuncak gibi geliyor bana. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bana göre de büyük turbo takılmış, 2.5 litre boxer sesi daha güzel. Şahsi görüşler. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Konu atmosferikler değil ama.
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 31 Ağustos 2019 #7 Arabayla alakam sifir ama su sesi duyunca insanin ici gidiyor Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Arabayla alakam sifir ama su sesi duyunca insanin ici gidiyor Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Viktor R3znov Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ağustos 2017 Mesajlar 2.973 Makaleler 1 Çözümler 6 31 Ağustos 2019 #8 Hiçbiri Gaziantepli Fevzi değil. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Hiçbiri Gaziantepli Fevzi değil. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Unavailableuser Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Şubat 2014 Mesajlar 6.104 Makaleler 2 Çözümler 64 31 Ağustos 2019 #9 Handsome Reis dedi: Bana göre de büyük turbo takılmış, 2.5 litre boxer sesi daha güzel. Şahsi görüşler. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Konu atmosferikler değil ama. Genişletmek için tıkla... Vites değiştirirken Turbo'dan bir ses geliyordu Turbo Lag'dı sanırım adı. Bu sesin bile hastası var zevk meselesi gerçekten.
Handsome Reis dedi: Bana göre de büyük turbo takılmış, 2.5 litre boxer sesi daha güzel. Şahsi görüşler. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Konu atmosferikler değil ama. Genişletmek için tıkla... Vites değiştirirken Turbo'dan bir ses geliyordu Turbo Lag'dı sanırım adı. Bu sesin bile hastası var zevk meselesi gerçekten.
Handsome Reis 🎗 Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2016 Mesajlar 7.850 Makaleler 23 Çözümler 20 Yer Antiocheia 31 Ağustos 2019 #10 @Unavailableuser Blow-off o.