SuperClear IPS vs AH-IPS

Oyun için kullancağım. Fps oyunlarda oynuyorum, seneryo tarzı oyunlarda. Her zaman tercihim daha iyi bir görüntü kalitesi. Aman 144hz olsun diyenlerden değilim. Bütçe 800-850 arası.

TN panel kesinlikle almayı düşünmüyorum.

Oyuncu monitörü arıyorsanız çok yanlış monitörlere bakıyorsunuz. IPS ekranlara görüntü geç işlendiği için piksellere renk işleme süreleri çok yüksek. Buda FPS oyunlarında oyun deneyimini düşürecektir. Yine de IPS ekran alacağım diyorsanız VX2476-smhd almanızda sakınca yoktur. FPS oyunları hariç her konuda sizi tatmin edebilecek bir monitördür.

Son düzenleme:
Oyuncu monitörü arıyorsanız çok yanlış monitörlere bakıyorsunuz. IPS ekranlara görüntü geç işlendiği için input lag değerleri çok yüksek. Buda FPS oyunlarında oyun deneyimini düşürecektir. Yine de IPS ekran alacağım diyorsanız VX2476-smhd almanızda sakınca yoktur. FPS oyunları hariç her konuda sizi tatmin edebilecek bir monitördür.
İki monitöründe input lag değerlerine baktım. 10ms iyi bir değer diye biliyorum?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı