icyWex Hectopat Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 233 Çözümler 2 Yer Giresun Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2020 #1 Steam'de 15 liraya düşmüş indirimde, incelemeleri falan çok iyi genel olarak ancak oyun sadece 3 saat sürüyormuş yani sizce 3 saatlik oyuna 15 TL vermek mantıklı mıdır?
Steam'de 15 liraya düşmüş indirimde, incelemeleri falan çok iyi genel olarak ancak oyun sadece 3 saat sürüyormuş yani sizce 3 saatlik oyuna 15 TL vermek mantıklı mıdır?
PhrasalVerb Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2015 Mesajlar 1.258 Çözümler 5 9 Eylül 2020 #2 Bildiğim kadarıyla Game Pass'te var yani bence almaya değmez. Oyunun kendisi gayet güzel ama.
EgeN7 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Kasım 2017 Mesajlar 4.827 Çözümler 200 Yer Liège Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Müh. 9 Eylül 2020 #3 Ben eğlenmiştim. Ama kafayı yedirtebiliyor. 3 saatte bitmez birkaç gün oynamıştım. Durmadan oynarsanız bitebilir tabi. Game Pass ile oynamıştım, Game Pass alın diyeceğim ama Game Pass'ten kaldırılmış oyun 15 Haziran'da.
Ben eğlenmiştim. Ama kafayı yedirtebiliyor. 3 saatte bitmez birkaç gün oynamıştım. Durmadan oynarsanız bitebilir tabi. Game Pass ile oynamıştım, Game Pass alın diyeceğim ama Game Pass'ten kaldırılmış oyun 15 Haziran'da.