Hangi SSD den bahsediyorsunuz? Ben özelleştirme ile Adata Swordfish M2 SSD almyı düşünüyorum. Siz hangisinden bahsediyorsunuz? Bütçem 7500 TLBence daha iyi bir sistemlere bakın. Sistemin hazır halinde SSD sorunlu. Bütçeniz nedir?
Kronik sorunlu değil de çok giriş seviyesi bir ürün, iyi değil yani.Bence daha iyi bir sistemlere bakın. Sistemin hazır halinde SSD sorunlu. Bütçeniz nedir?
Hangi SSD den bahsediyorsunuz? Ben özelleştirme ile Adata Swordfish M2 SSD almayı düşünüyorum. Siz hangisinden bahsediyorsunuz? Bütçem 7500 TL
Webtekno'nun sattığı sistemden bahsediyorum yani sizin sistem değil.Kronik sorunlu değil de çok giriş seviyesi bir ürün, iyi değil yani.
Kasa Corsair Spec Delta ve SSD Apacer yapılırsa daha iyi olur ama o fiyata değer mi bilmiyorum.
Güzel RAM. Alınabilir.Arkadaşlar, peki yazdığım RAM hakkında ne düşünüyorsunuz?
Sistem harika. Tek eksiği var, Viper Steel hem 3200MHz, hem daha ucuz. B460 anakartta fark yapmaz ancak olsun, daha ucuz.Webtekno'nun sattığı sistemden bahsediyorum yani sizin sistem değil.
Intel i5-10400F Altı Çekirdek 2.90 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Intel i5-10400F Altı Çekirdek 2.90 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Intel i5-10400F Altı Çekirdek 2.90 GHz İşlemci özelliklerini incele, 3.334,47 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com MSI B460M-A PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B460M-A PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B460M-A PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 1.999,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com (2 tane.)NEOFORZA 8gb Ddr4 3000mhz Cl17 Pc Ram Black Faye Nmud480e82-3000db11 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
NEOFORZA 8gb Ddr4 3000mhz Cl17 Pc Ram Black Faye Nmud480e82-3000db11 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Intenso SSD 2,5 Sata 3 512Gb : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Intenso SSD 2,5 Sata 3 512Gb : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.trHigh Power 700W Simplicity 80+ Kırmızı Led Fanlı Güç Kaynağı (HPG-700ST-T12S) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
High Power Simplicity 700W 80+ 52.5A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 700W 80+ Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 700W 80+ Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce GTX 1080Ti gibi yeni nesil ekran kartları ve Intel/AMD işlemcileri...www.teknobiyotik.com Zotac GeForce RTX 2060 Gaming 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı
Zotac GeForce RTX 2060 Gaming 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr Eğer bütçenizi aşma şansınız varsa bu ekran kartını öneririm;MSI MAG FORGE 100M Led Fanlı ATX Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
MSI MAG FORGE 100M Led Fanlı ATX Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com