Superlight 2 çok ufak duraksama yapıyor hissi veriyor

Denemekten zarar gelmez bence
Hocam evde fazladan pad varsa deneyin. En kötü elinizdeki padi temizleyin öyle deneyin. Sonrasında pad alırsınız ya da ürünü iade edersiniz.
hocam a4 kağıdıyla denedim onunla bile daha iyi şladskklşsdaklsdadsa

Hocam evde fazladan pad varsa deneyin. En kötü elinizdeki padi temizleyin öyle deneyin. Sonrasında pad alırsınız ya da ürünü iade edersiniz.
hocam uygun bir mousepad alsam sıkıntı ondaysa iyisini alsam olur mu fark eder mi mousepadin kalitesi bunu test etmek için

Son düzenleme:
Hocam A4 kağıdıyla denedim onunla bile daha iyi şladskklşsdaklsdadsa.

Hocam uygun bir mouse pad alsam sıkıntı ondaysa iyisini alsam olur mu fark eder mi mousepadin kalitesi bunu test etmek için.

Kağıtta bile daha iyi çalışıyorsa fark etmez hocam. İstiyorsanız konu açın bütçenize göre pad de önerebilirim.

Kağıtta bile daha iyi çalışıyorsa fark etmez hocam. İstiyorsanız konu açın bütçenize göre pad de önerebilirim.
steekseries qck+ düşünüyorum o civarlar iyidir hocam 700 800 1000 civarları

ayarlar bu şekilde hocam
Uygulamasındaji ayarları atabilir misiniz? Hangileri açık, hangisi kapalı bir görelim.
hiçbir şeyi bilerek ayarlamadım direkt yanlışlık varsa söyleyebilirsiniz bir de windows cihazlar kısmında lightspeed receiveri klavye olarak görüyor ve 7 tane var lightspeed receiver

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-11-08 020547.png
    187,9 KB · Görüntüleme: 8
  • Ekran görüntüsü 2025-11-08 020718.png
    202,2 KB · Görüntüleme: 8
steekseries qck+ düşünüyorum o civarlar iyidir hocam 700 800 1000 civarları

Bütçenizi arttırabilirseniz

1000 sınırsa

Oyun yüzeyi modu ayarını değiştirmeyi denediniz mi ? Pad kaynaklıysa durum, takılmayı açıklayabilir.

yok hocam hiç değiştirmedim açıktı geldiğinde napayım otomatik mi kapalı mı

Mouse iptal neden olsun hocam. Pad zaten değiştirmeniz lazım gibi duruyor. En kötü ihtimalle iade edersiniz. Aynı paraya çok daha iyi bir mouse + mousepad alırsınız.
Tamamdır hocam çok teşekkür ederim ama sanki daha iyi kapalıyken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…