hocam şimdi gidip steelseries qck alacam valla onda da yaparsa iade edecem vize haftamda uğraştığımız işe bakın ya. Allahtan siz varsınız kırardım yoksa valla
hocam şimdi gidip steelseries qck alacam valla onda da yaparsa iade edecem vize haftamda uğraştığımız işe bakın ya. Allahtan siz varsınız kırardım yoksa valla
Valla forumda küfür serbest olsa duygularımı çok daha güzel anlatırdım da neyse şimdi. Qck aldıktan sonra olursa iade yapacağım. Zaten mousepad her şekilde değiştireceğim.
Vallahi forumda küfür serbest olsa duygularımı çok daha güzel anlatırdım da neyse şimdi. QCK aldıktan sonra olursa iade yapacağım. Zaten mouse pad her şekilde değiştireceğim.
hocam mediamarkta geldim. servise göndermemiz lazım falan dediler. müdürleri geldi bir şekilde değiştirttim. yeni mousepadde aldım evde deneyeceğim tekrar. burada denedik bi 10 dakika sıkıntı yok gibiydi. birdaha olursa servise göndermemiz gerekiyor dedi. Bakacaz nasipte ne varsa
hocam mediamarkta geldim. servise göndermemiz lazım falan dediler. müdürleri geldi bir şekilde değiştirttim. yeni mousepadde aldım evde deneyeceğim tekrar. burada denedik bi 10 dakika sıkıntı yok gibiydi. birdaha olursa servise göndermemiz gerekiyor dedi. Bakacaz nasipte ne varsa
hocam durumu anlatsam vallaha gülersin de burada anlatamam şimdi bu acaba yazılımını güncellediğimiz için mi oluyor. güncelleme notlarında düzensiz mouse hareketleriyle alakalı düzenleme yapıldı tarzı bir şey yazıyordu