Superlight 2 çok ufak duraksama yapıyor hissi veriyor

@Michael_Kaiser hocam bir bilginiz var mı bu konuyla alakalı ? Aklımıza gelen her şeyi denedik. En son iade ettirtip, Leviathan V4 aldıracağım az kaldı.

@Michael_Kaiser hocam bir bilginiz var mı bu konuyla alakalı ? Aklımıza gelen her şeyi denedik. En son iade ettirtip, Leviathan V4 aldıracağım az kaldı.
Ne oldu ki? Konu çok uzun üşendim okumaya. Küçük göz attım eğer padden kaynaklandığını düşünüyorsanız başka bir yüzeyde deneyin.

Küçük bir süre bakamayabilirim siz yazın ben müsait olunca bakayım.

Ne oldu ki? Konu çok uzun üşendim okumaya
Hocam, hemen özet geçiyorum. Bende Aerox 3 Wireless vardı. Böyle takılma yapıyordu, gittim onu garantiye verdim. Sonra gitmişken Superlight 2'de indirim vardı, dedim yapıştır. Sonra eve geldim, takılma Superlight 2'de de var. Sürücüleri güncelledim farenin falan, hâlâ aynı. Ayarlarını kurcaladık, bir değişiklik yok. Ardından arkadaşlar mousepad ne durumda dediler. Bende 6 yıllık SteelSeries QcK vardı ama her türlü işkenceyi gördü diyebilirim. Makinede yıkanmadan tut, kare şeklinde katlanmaya kadar, sigara külü, yağ falan cabası. Sonra bir arkadaş bunu dile getirince gittim ucuz bir mousepad aldım denemek için, onda da aynı. Sonra MediaMarkt'ta müdürle tartışıp ürünü değiştirttim ve yeni bir QcK mousepad aldım. Yardımcı oldular yani. Şimdi deneyimliyorum bakalım ne olacak.

@Michael_Kaiser hocam bir bilginiz var mı bu konuyla alakalı? Aklımıza gelen her şeyi denedik. En son iade ettirip, Leviathan V4 aldıracağım az kaldı.
Böyle bir şey yaşanırsa konunun ismini "Superlight 2 almayın" diye değiştiririz DD

@erzincan24 Anlatın hocam derdinizi.
Keşke laf dinleyip Wraith'ten alaydık da indirimi görünce çok heveslendim yalan yok. ATK'dan bir gamepad aldım, ilah gibi çalışıyor.

@erzincan24 Anlatın hocam derdinizi.
Bir de bu Windows cihazlarda mouse'yi klavye gibi görüyor he, onda da bir sorun olabilir mi acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:

Onda da çok önerilmeyen bir model tercih etmişsiniz, ona rağmen ilah gibiyse diğerlerini siz düşünün.

Onda da çok önerilmeyen bir model tercih etmişsiniz, ona rağmen ilah gibiyse diğerlerini siz düşünün.
Ne bileyim vallahi reis, gamepad'den memnunum ama benim bilgisayar onu da klavye olarak algılıyor. Benim PC'de bir sakatlık var bence. Gamepad ATK Battle Axe Pro bu arada. Onun yerine ne önerirdiniz? Ona da bakayım. Vize sonrası hepsini satıp senin dediklerini alacağım düzelmezse.

Gamesir Super Nova kullanıyorum ben. Aşırı memnunum, inceleyin isterseniz.

Gamesir Super Nova kullanıyorum ben. Aşırı memnunum, inceleyin isterseniz.
Bunda da varmış stand mevzusu, güzel duruyor valla. Hocam senin bilgisayarda gamepad olarak mı algılıyor, klavye olarak mı?
Windows cihazlar kısmında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…