Merhaba! İyi sosyeller.
Razer kullanıyordum. Tekerlekte bazen takılma yapıyordu. Razer DeathAdder V3 Pro'da da aynı sorunu yaşadım. Scroll sorunu derler genelde. Kronik mi yoksa bana mı denk geldi anlamadım. Razer uygulaması beni sinir etti bir süre sonra. Uygulamanın açılmaması, takılması. Logitech Superlight 2 aldım, herhangi bir sorun yaşamadım. Logitech fanı değilim. Uygulama olarak Razer'dan çeşitlilik yönünden daha iyi. Razer teknik olarak iyi bir mouse olsa da uygulama yönünde eksisi fazla. DPI ve Hz ayarladıktan sonra sadece Smart tracking diye bir bölüm var mouse pad tarama yüzeyi yani onun dışında herhangi bir şey yok. Logitech'te uygulama üzerinden tercihe göre FPS ya da MMO oyunları oynuyoran tercih seçeneğin mevcut. Logitech'te uygulama biraz geç açılıyor. Her seferinde değil ama beklemek zorunda kalıyorsun. Ben pembe olanı kullanıyorum. Beyaz renginde sararma, pembe renginde soyulma gibi sorunlar olabiliyor bazı kullanıcılarda. Ben şu anda öyle bir sorun yaşamadım. Razer skatez konusunda daha başarılı. Logitech alırsanız yanında skatez stokta bulundurmanızı tavsiye ediyorum. Kendi skatezlerinde bir sorun yaşar, memnun olmaz iseniz değiştirip kullanırsınız. 6100 TL fareyi kuponla 5380 TL'ye aldım. Henüz almadı iseniz sizde alabilirsiniz.
Saygılarımla.