Superlight 2 için ideal skatez ve mouse pad nasıl seçilir?

prom1l

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i3 9100f , rx 580 8 gb , 8gb ram , 256gb ssd
Merhaba,

Elimde stok skateleri çöp olmuş bir Superlight 2 mouse var. SteelSeries QcK Heavy Large mouse pad ve Klasse Longteng Huoyun mouse padleri var. CS2 oynuyorum. Hızlı ve düşük sens oynayabilirim, skateleri aldıktan sonra şu an için belirli bir sens ayarım yok. Ama düşük senste kullanmayı deneyeceğim (800 eDPI). Hangi mouse padde hangi skateleri kullanırsam daha iyi olur? Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Elimde stok skateleri çöp olmuş bir Superlight 2 mouse var. SteelSeries QCK Heavy Large mouse pad ve Klasse Longteng Huoyun mouse padleri var. CS2 oynuyorum. Hızlı ve düşük sens oynayabilirim, skateleri aldıktan sonra şu an için belirli bir sens ayarım yok. Ama düşük senste kullanmayı deneyeceğim (800 eDPI). Hangi mouse padde hangi skateleri kullanırsam daha iyi olur? Önerilerinizi bekliyorum.

Bütçe ve istekleriniz nedir pad de yüzey skatezde amaç

Bütçe ve istekleriniz nedir pad de yüzey skatezde amaç
Bütçeye max 1000 diyebilirim. Zaten klassenin zemini hafif kumlu kontrol olduğu için. Steelseries qck heavy üzerinde skatezi kullanacağım . Çok kaygan olmasın yarı kontrol yari kaygan olsun . Qck zaten yüzeyi kumaş gibi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı