Yeni bir mouse pad alacağım ve yanında da Superlight 2'nin stok skatezlerini değiştirmeyi düşünüyorum. Alacağım mouse pad hızlı bir mouse pad olduğu için hızlı bir skatez istemiyorum. zaten CS oynayacağım aim alamam mouse uçarsa.
X-Raypad Obsidian veya X-Raypad Obsidian Ultra olabilir. Plastik pad (Wraith Blade Y gibi) veya hardpad alacaksan farklı seçenekler düşünmen gerekebilir ama. Mümkünse dot versiyonu al, daha dengeli ve eşdeğer yapıda bir hissiyat sunuyor. Alacağın padin marka modelini paylaşabilirsen daha net bir öneride bulunabilirim.
X-Raypad Obsidian veya X-Raypad Obsidian Ultra olabilir. Plastik pad (Wraith Blade Y gibi) veya hardpad alacaksan farklı seçenekler düşünmen gerekebilir ama. Mümkünse dot versiyonu al, daha dengeli ve eşdeğer yapıda bir hissiyat sunuyor. Alacağın padin marka modelini paylaşabilirsen daha net bir öneride bulunabilirim.
Kullanmadığım için bilmiyorum ama sahiden speed yüzeyse Obsidian uygun olur. Ben aynı markanın Jade ürününü hibrit bir pad olan FreeFall Haus ile kullanıyorum ve oldukça memnunum.