Superlight 2 için skatez önerisi

mustii1

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba, 2 hafta önce Superlight 2 için Esptiger Ice V2 full size skatez aldım fakat bu skatezler değişik bir sürtünme, çizme sesi çıkartıyor; rahatsız edici derecede. (Mousepad: Esptiger Tang Dao Shan Hai series soft control). Bu yüzden X-raypad Jade Superlight 2 full size skatez almayı düşünüyorum. Hissiyatı nasıl, bilen varsa çok memnun olurum; hızı, yavaşlığı önemli değil, mouse'u çevirirken rahatsız edici derecede altında bir şey kalmış gibi sürtme, çizme sesi çıkmasın yeterli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, 2 hafta önce Superlight 2 için Esptiger Ice V2 full size skatez aldım fakat bu skatezler değişik bir sürtünme, çizme sesi çıkartıyor; rahatsız edici derecede. (Mousepad: Esptiger Tang Dao Shan Hai series soft control). Bu yüzden X-raypad Jade Superlight 2 full size skatez almayı düşünüyorum. Hissiyatı nasıl, bilen varsa çok memnun olurum; hızı, yavaşlığı önemli değil, mouse'u çevirirken rahatsız edici derecede altında bir şey kalmış gibi sürtme, çizme sesi çıkmasın yeterli.
Cam skatez öneriyorum.

O sürtme problemini X-RayPad Jade Air alarak çözebilirsiniz. Jade daha hızlı ama Jade Air'de ses sönümleyici katman var. Hız olarak da yakın zaten Jade'e. Ayrıca daha pürüzsüz hissettiriyor. Ben kullanıyorum, öneririm.

O sürtme problemini X-RayPad Jade Air alarak çözebilirsiniz. Jade daha hızlı ama Jade Air'de ses sönümleyici katman var. Hız olarak da yakın zaten Jade'e. Ayrıca daha pürüzsüz hissettiriyor. Ben kullanıyorum, öneririm.
hocam stoklar yok şu an ilk hangisi gelirse onu alacağım

Merhaba, 2 hafta önce Superlight 2 için esptiger ıce V2 full size skatez aldım fakat bu skatezler değişik bir sürtünme, çizme sesi çıkartıyor; rahatsız edici derecede. (mouse pad: Esptiger tang dao shan hai series soft Control). Bu yüzden X-raypad jade Superlight 2 full size skatez almayı düşünüyorum. Hissiyatı nasıl, bilen varsa çok memnun olurum; hızı, yavaşlığı önemli değil, fareyi çevirirken rahatsız edici derecede altında bir şey kalmış gibi sürtme, çizme sesi çıkmasın yeterli.

Hoverpad V3 kullanıyorum ses sorununu yaşıyorum o yüzden alma biri önerirse.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı