Superlight 2 mi 2 Dex mi Razer Deathadder V4 Pro mu?

Herkese selamlar arkadaşlar öncelikle. Tanıtıldığından beri Deathadder V4 Pro almayı düşünüyordum. Tahmini olarak 7500₺ civarına çıkmasını beklerken 10000₺ bir fiyata çıkışını yaptı. Sensör özellikleri olarak Superlight 2 ile aynı özelliklere sahip olduğunu gördüm IPS ve G değerleri olarak. Aradaki fiyat farkı Deathadder V4 Pro almaya değer mi?

güncel

Herkese selamlar arkadaşlar öncelikle. Tanıtıldığından beri Deathadder V4 Pro almayı düşünüyordum. Tahmini olarak 7500₺ civarına çıkmasını beklerken 10000₺ bir fiyata çıkışını yaptı. Sensör özellikleri olarak Superlight 2 ile aynı özelliklere sahip olduğunu gördüm IPS ve G değerleri olarak. Aradaki fiyat farkı Deathadder V4 Pro almaya değer mi?

güncel
güncel

Herkese selamlar arkadaşlar öncelikle. Tanıtıldığından beri DeathAdder V4 Pro almayı düşünüyordum. Tahmini olarak 7500₺ civarına çıkmasını beklerken 10000₺ bir fiyata çıkışını yaptı. Sensör özellikleri olarak Superlight 2 ile aynı özelliklere sahip olduğunu gördüm IPS ve G değerleri olarak. Aradaki fiyat farkı DeathAdder V4 Pro almaya değer mi?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı