Superlight 2 mi Viper V3 Pro mu yoksa Pulsar TenZ Edition mı?

Bygtak

Femtopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar,
FPS oyunları (özellikle Valorant) için yeni bir mouse almak istiyorum ama üç model arasında kaldım ve karar veremedim. İncelemeleri okudum, özelliklerine baktım ama hangisi benim için daha iyi olur emin değilim.

Düşündüğüm modeller:

• Logitech G Pro X Superlight 2
  • Razer Viper V3 Pro
  • Pulsar TenZ Signature Edition

Ayrıca wraith sprit of aim de almak istiyorum yanında hybrid mi speed mi almalıyım?

Selam arkadaşlar,
FPS oyunları (özellikle Valorant) için yeni bir mouse almak istiyorum ama üç model arasında kaldım ve karar veremedim. İncelemeleri okudum, özelliklerine baktım ama hangisi benim için daha iyi olur emin değilim.

Düşündüğüm modeller:

• Razer Viper V3 Pro

Ayrıca wraith sprit of aim de almak istiyorum yanında hybrid mi speed mi almalıyım?

Tutuş şekliniz nedir? Claw ise TenZ Signature Edition alın zaten o TenZ denilen şahıs Claw tutuşun babası ve Claw tutan herkes çok beğeniyor.

Palm ise Viper V3 Pro.

Relaxed Claw içinse Superlight 2.

Selam arkadaşlar,

Düşündüğüm modeller:

• Razer Viper V3 Pro

Tutuş şekline bağlı hocam biraz ve fareni nasıl bir shape istiyorsun o da önemli.
Bu arada hybrid öneririm yaklaşık 1 yıl kullandım speed bazen hızlı kalabiliyormuş öyle diyenler vardı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı