Superlight 2 mouse için mouse pad önerisi

Superlight 2 Fare'ye alabileceğim en iyi mouse pad nedir acaba?
800 DPI 0.4. 0.6 arası kullanıyorum genel de Valorant da.
Bunlara göre hangi mouse pad tercih etmeliyim?
Son olarak da HyperX Fury s Pro kullanıyorum, şu an bundan daha iyi pad bulabilir miyiz, performans farkı alır mıyım?
Klasse Longteng huoyun Special Edition 4 e-sports oyuncu mouse pad tiger; bu modeli gözüme kestirdim ama bana uygun olur mu, siz ne dersiniz, önerinizi alayım?
Not: Wraith spirit of aim padlerden iyi mi bu arada benim demiş olduğum mouse pad?

Klasse Longteng almayın. Hem fiyatına göre premium bir ürün değil. Hem de yüzeyi çok pürüzlü olduğu için low sensitivity ile oynayan kişilerin ellerini zarar verebilecek seviyede yüzeyi sert.
Wraith Spirit of aim gayet güzel lakin hybrid olanın yüzeyi Longteng'e ne seviyede benziyor bilemiyorum.
Control pad istiyorsanız Wraith W64 bakılabilir. Bütçe artarsa Artisan var lakin gereksiz pahalı.
Stokta yok ve gelir mi bilmiyorum lakin Artisan muadili ESPTiger markasının yeni ürünleri var 2000₺ civarı. Onlar beklenebilir.

Klasse MPC480 modelini incelemedim. Lakin speed yapıda olduğu söyleniyor. Yüzeyi Longteng gibi sert değildir.

Hocam 4 5 gündür Klasse Longteng Huoyun Special Edition deneyimliyorum. Daha öncesinde masamda zaten 120x60 Hyperx Pulsefire mat var. Resmen beton. Mousepad olarak değil klavye vs için genel kullanıyorum. Klasse'nin yüzeyine kesinlikle çok benziyor ama yumuşaklık konusunda Klasse çok güzel. 4mm puffy bir mousepad. Bileğimi ve kolumu koyduğumda bu yumuşaklığı ciddi derecede hissediyorum. Hyperx resmen bir tahta etkisinde mesela. Ayrıca Glorious Elements Ice kullanıcısıyım ve üründen halen çok memnunum ama cam skatezler için olmadığından ve fiyat olarak Klasse daha ulaşılabilir bir düzeyde olduğundan ona karar verdim. Aşırı rekabetçi oyuncusu değilim ama zevk de almak istiyorum. Klasse bu zevki şahsen bana verdi. Eksi bir deneyimi olmadı bana.

Klasse Longteng almayın. Hem fiyatına göre premium bir ürün değil. Hem de yüzeyi çok pürüzlü olduğu için Low sensitivity ile oynayan kişilerin ellerini zarar verebilecek seviyede yüzeyi sert.
Wraith Spirit of aim gayet güzel lakin hybrid olanın yüzeyi Longteng'e ne seviyede benziyor bilemiyorum.
Control pad istiyorsanız Wraith W64 bakılabilir. Bütçe artarsa Artisan var lakin gereksiz pahalı.
Stokta yok ve gelir mi bilmiyorum lakin Artisan muadili ESPTiger markasının yeni ürünleri var 2000₺ civarı. Onlar beklenebilir.

Klasse MPC480 modelini incelemedim. Lakin Speed yapıda olduğu söyleniyor. Yüzeyi Longteng gibi sert değildir.

Hangi tarz isteyeceğimi bilmiyorum Control, Speed neye göre karar verilir?
Low Sens değil benim ki o kadar da.

HyperX Fury S Pro'dan iyi mi ona göre karar vereceğim bilginiz var mı?

Hocam 4 5 gündür Klasse Longteng huoyun Special Edition deneyimliyorum. Daha öncesinde masamda zaten 120x60 HyperX PulseFire mat var. Resmen beton. Mouse pad olarak değil klavye vs için genel kullanıyorum. Klasse'nin yüzeyine kesinlikle çok benziyor ama yumuşaklık konusunda Klasse çok güzel. 4mm puffy bir mouse pad. Bileğimi ve kolumu koyduğumda bu yumuşaklığı ciddi derecede hissediyorum. HyperX resmen bir tahta etkisinde mesela. Ayrıca Glorious elements ıce kullanıcısıyım ve üründen halen çok memnunum ama cam skatezler için olmadığından ve fiyat olarak Klasse daha ulaşılabilir bir düzeyde olduğundan ona karar verdim. Aşırı rekabetçi oyuncusu değilim ama zevk de almak istiyorum. Klasse bu zevki şahsen bana verdi. Eksi bir deneyimi olmadı bana.

ASUS ROG Gladius II'ı aimpoint kullanıyorum cam skatez var sanırım bu dediğiniz mouse pad nasıl olur 800DPI 0,50 kullanyorum​

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı