Superlight 2 vs Beast X

JackCooper

Centipat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
INNO3D 3060
R5500
Gigabyte A520MH
Windows 10 Pro
Delta RGB Kasa
Gamebooster Fire Storm
Razer Deathadder V2 Mini
Asus VG279QA
Logitech G733
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar 2 hafta içerisinde bir mouse almam gerek fakat hangi fareyi alacağım konusunda kararsız kaldım, bütçem 6.5kdan fazla değil. Beast X bir andan sonra rahatsız etmeye başladığını söylüyorlar, Superlight 2'nin ise direkt fiyatını hak etmediğini sensörünün rezil olduğunu söylüyorlar. Ben Logitech'ten yanayım markananın isminden ve ününden dolayı ve garantisi iyi olduğundan dolayı. Beast X'in satıldığı Wraith'in desteğinin çok kötü olduğunu çoğu zaman yardım etmediğini söylüyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar 2 hafta içerisinde bir mouse almam gerek fakat hangi fareyi alacağım konusunda kararsız kaldım, bütçem 6.5kdan fazla değil. Beast X bir andan sonra rahatsız etmeye başladığını söylüyorlar, Superlight 2'nin ise direkt fiyatını hak etmediğini sensörünün rezil olduğunu söylüyorlar. Ben Logitech'ten yanayım markananın isminden ve ününden dolayı ve garantisi iyi olduğundan dolayı. Beast X'in satıldığı Wraith'in desteğinin çok kötü olduğunu çoğu zaman yardım etmediğini söylüyorlar.

İki mouse karşılaştırılamaz bile Beast X çok daha üstün bir mouse ve evet doğru gpx 2 rezil bir mouse markaya para veriyorsun sadece gpx2 shape istiyorsan Lamzu maya X e bakabilirsin ve Wraith bir sorun olduğunda yardım ediyor sadece kutusu açılmış bir ürünü iade almıyor.

Wraith her şeye yardımcı oluyor. Mouseyi fırlatırsan olmayacaklardır tabii. Ayrıca Beast X in hangi modeli?

Superlight 2 ile benzer Shape’e sahip bir çok mouse var, o konuda sıkıntı yok. Alıp almamak size kalmış ama Superlight 2 ile Beast X karşılaştırırsak Beast X daha iyi.

Wraith her şeye yardımcı oluyor. Mouseyi fırlatırsan olmayacaklardır tabii. Ayrıca Beast X in hangi modeli?
beast x pro deliksiz siyah

İki mouse karşılaştırılamaz bile Beast X çok daha üstün bir mouse ve evet doğru gpx 2 rezil bir mouse markaya para veriyorsun sadece gpx2 shape istiyorsan Lamzu maya X e bakabilirsin ve Wraith bir sorun olduğunda yardım ediyor sadece kutusu açılmış bir ürünü iade almıyor.
bide çoğu esporcu kullanıyor gpx2yi o yüzden dikkatimi çekti. Valorant Championsta en çok kullanılan mouselar 1. Viper v3 pro 2. gpx2 3.gpx1 4. maya x.

ürünü açtığımda ve bozuk çıktığında iade ediliyor değilmi?

Beast X Pro deliksiz siyah.

Bir de çoğu esporcu kullanıyor gpx2'yi o yüzden dikkatimi çekti. Valorant championsta en çok kullanılan fareler 1. Viper V3 Pro 2. gpx2 3.gpx1 4. maya X.

Ürünü açtığımda ve bozuk çıktığında iade ediliyor değil mi?

Tamamen sponsorlar yüzünden o

Beast X Pro deliksiz siyah.

Bir de çoğu esporcu kullanıyor gpx2'yi o yüzden dikkatimi çekti. Valorant championsta en çok kullanılan fareler 1. Viper V3 Pro 2. gpx2 3.gpx1 4. maya X.

Ürünü açtığımda ve bozuk çıktığında iade ediliyor değil mi?

E tabii ki bozuk ürünü iade almama gibi bir seçenekleri yok.

Tamamen sponsorlar yüzünden o

E tabii ki bozuk ürünü iade almama gibi bir seçenekleri yok.
ben hiç deliksiz mouse kullanmadım hayatımda aerox 3ü bile kullanmadım öyle düşün. Rahatsız etmezmi o delikler? küçükte değiller yani

Ben hiç deliksiz mouse kullanmadım hayatımda Aerox 3Ü bile kullanmadım öyle düşün. Rahatsız etmezmi o delikler? Küçükte değiller yani.

Grip tape takabilirsin anca ama o delikleri kapatacak bir grip tape var mi bilmiyorum kutunun icinden sadece yanlar ve sag ve sol Click icin griptape cikiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı