Superlight 2 vs DeathAdder V3 Pro

Şu an kullandigim model SteelSeries Rival 3 Wireless modeli cok agir ve sıkıntılı bir model ama oda 1000 Hz DeathAdder almak istememin sebebi palm tutus icin daha ergonomik gozukuyor ama dedigim gibi kararsiz kaldim.

Şu an kullandigim model SteelSeries Rival 3 Wireless modeli cok agir ve sıkıntılı bir model ama oda 1000 Hz DeathAdder almak istememin sebebi palm tutus icin daha ergonomik gozukuyor ama dedigim gibi kararsiz kaldim.

Tek başına Hz anlamsız. Focus Pro'da çok güzel teknolojiler var. Piyasadaki en kaliteli fare bence. Çoğu Razer ürünü gibi sorunsuz bir model. Ergonomi konusunda piyasada DeathAdder serisinin üstüne yok zaten. Elinizi koydunuz mu üstüne bayılır uyursunuz öyle diyeyim.

Peki skatezlerini degistirmeme gerek var mı Superlight 2 icin skatezleri sorunlu diyorlar DeathAdder icinde aynisi gecerli mi?

Peki skatezlerini degistirmeme gerek var mı Superlight 2 icin skatezleri sorunlu diyorlar DeathAdder icinde aynisi gecerli mi?

Değil. Bende faremin skatezlerini değiştireceğimi düşünerek aldım ancak beklediğimden çok daha iyi performans gösterdiler. Yaklaşık 1 sene geçti ve skatezleri hala ilk günkü gibi kayıyor.

Değil. Bende faremin skatezlerini değiştireceğimi düşünerek aldım ancak beklediğimden çok daha iyi performans gösterdiler. Yaklaşık 1 sene geçti ve skatezleri hala ilk günkü gibi kayıyor.

Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim DeathAdder V3 Pro alacağım geldiğinde tecrübelerimi yazarım.

Hocam Viper V2 Pro aldım yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum, sol Click sağdakine göre biraz daha aşağıda, sizde de öyle mi? Sol tık basarken Click hissiyatları aynı olsa da soldaki hafifçe gevşek sağdakine göre (sallarken ses falan çıkartıcak derecede değil). Kontrol eder misiniz sizinkini? Garantiye vermeyi düşünmüyorum anlaşılmayacak kadar zor fark edilebilir sorun tespit edilemedi diye geri gönderebilirler çünkü.

Kusurlu ürün olabilir. Şuan evde değilim akşam gidince kontrol edeceğim. Dikkat etmedim ancak bir senedir böyle bir sorun hissetmedim.

Kusurlu ürün olabilir. Şu an evde değilim akşam gidince kontrol edeceğim. Dikkat etmedim ancak bir senedir böyle bir sorun hissetmedim.

Sizden haber bekliyorum hocam, ona göre garantiye veririm.

2 tuşun da ortada buluştuğu kısma parmağınızı koyunca anlaşılıyor zaten birinin girintili olduğu.

Sizden haber bekliyorum hocam, ona göre garantiye veririm.

2 tuşun da ortada buluştuğu kısma parmağınızı koyunca anlaşılıyor zaten birinin girintili olduğu.
Tam olarak neyden bahsettiğinizi anlamadım. İki tuş aynı hizada değil mi?

Tam olarak neden bahsettiğinizi anlamadım. İki tuş aynı hizada değil mi?

Değil sol tuş biraz daha aşağıda kalıyor ve sağdakine göre gevşek hareket ediyor sağa ve sola doğru ama mouse salladığım zaman ses çıkartacak derecede değil bu durum. Günlük kullanımda parmağımı koyduğum için sağ sola sallandığını az da olsa hissedebiliyorum ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…