K Kiss0fdeath Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2019 Mesajlar 3.188 21 Ocak 2025 #11 thefalcon27 dedi: Hocam konuyu hortlatıyorum ama tercihiniz bu üçü arasında hangisi oldu ve memnun kaldınız mı? Claw grip tutuyorum bende hangisini önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Razer viper v3 pro aldım çok memnunum alabilirsin.
thefalcon27 dedi: Hocam konuyu hortlatıyorum ama tercihiniz bu üçü arasında hangisi oldu ve memnun kaldınız mı? Claw grip tutuyorum bende hangisini önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Razer viper v3 pro aldım çok memnunum alabilirsin.
thefalcon27 Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 115 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2025 #12 Kiss0fdeath dedi: Razer Viper V3 Pro aldım çok memnunum alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam Superlight 2 aldım, taksitle uyguna geldi Amazon'dan, kısmet bakalım umarım pişman olmayız Dosya Ekleri IMG_1246.jpeg 132,7 KB · Görüntüleme: 18
Kiss0fdeath dedi: Razer Viper V3 Pro aldım çok memnunum alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam Superlight 2 aldım, taksitle uyguna geldi Amazon'dan, kısmet bakalım umarım pişman olmayız