Superlight 2 vs Viper V3 Pro

churlish

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, Viper V3 Pro şu an indirimde 6.000 TL'ye alınabiliyor diğer yandan Superlight 2 için arkadaşım 4 bin TL'ye garantiden sıfır gelmiş şekilde satıyor kutusu açılmamış fatura tarihide nisan ayına ait o da yeni sayılır. Siz olsanız hangisini alırdınız sensör vs. olarak Razer'in daha önde olduğunu duymuştum fakat aradaki 2 bin TL'ye değer bir fark verilir mi sizce?

Rica ediyorum Wraith'in sitesinden veya farklı markaların farklı mouselerini önermeyin ikisi arasında yorum istiyorum.

Merhaba, Viper V3 Pro şu an indirimde 6.000 TL'ye alınabiliyor diğer yandan Superlight 2 için arkadaşım 4 bin TL'ye garantiden sıfır gelmiş şekilde satıyor kutusu açılmamış fatura tarihide nisan ayına ait o da yeni sayılır. Siz olsanız hangisini alırdınız sensör vs. olarak Razer'in daha önde olduğunu duymuştum fakat aradaki 2 bin TL'ye değer bir fark verilir mi sizce?

Rica ediyorum Wraith'in sitesinden veya farklı markaların farklı mouselerini önermeyin ikisi arasında yorum istiyorum.
Viper v3 pro güncel fiyatiyla asla alınmaz, Logitech'inde pek bir farki yok gerci. Yarıya yakin fiyatına onlarla ayni kalitede olan ürünler var.

Viper v3 pro güncel fiyatiyla asla alınmaz, Logitech'inde pek bir farki yok gerci. Yarıya yakin fiyatına onlarla ayni kaliteli olan ürünler var.
Wraith'in sitesinde ki ürünlerinden bahsediyorsanız muadil olan çok ürününü kullanan arkadaşım var ve malzeme kalitelerinden memnun asla değiller. Sensör olarak vs. önde olabilirler ama malzeme kalitesi ve premium hissi olarak asla tatmin edici değillerdi bizzat test ettiğim çok fazla mouse oldu o şekilde. 2 lira fazla veririm en azından bildiğim garantisinin düzgün olduğu kaliteli mouse alırım diye düşünüyorum.

Wraith'in sitesinde ki ürünlerinden bahsediyorsanız muadil olan çok ürününü kullanan arkadaşım var ve malzeme kalitelerinden memnun asla değiller. Sensör olarak vs. önde olabilirler ama malzeme kalitesi ve premium hissi olarak asla tatmin edici değillerdi bizzat test ettiğim çok fazla mouse oldu o şekilde. 2 lira fazla veririm en azından bildiğim garantisinin düzgün olduğu kaliteli mouse alırım diye düşünüyorum.

4 bin, Superlight 2 için oldukça makul fiyat. Ben de öbür arakdaş gibi düşünüyorum ama fikrinizi değiştirmeye çalışmanın gereği yok. Hayırlı olsun Superlight 2 diyorum o yüzden.

Hala 2025 yılında sensör diyorsan mouse piyasasını biraz araştır ben ilk hayal kırıklığını paw3360 ve Logitech Hero 25K'dan piyasadaki en iyi sensore geçince yaşadim, polling rate dışında farki hissetmek imkansiz gibi birseydi polling rate ise fps düşürüyor ve dpini

malzeme kalitelerinden memnun asla değiller.
Wl mouse malzeme kalitesi olarak şuan en iyisi, Lamzuda iyidir.

Illa almak istiyorsan ilk önceliğin sekil ve konfor olsun, V3 pronun clikcleri hafid ve coatingi biraz daha iyi ama benim elime Superligth uydugu icin Superligth 2 aliridm, beyazı alma sararmaya yatkin, skatesinide değiştir, Razerinda skatesini değiştir oda kötü logitech kadar olmasada yinede yetersi skateste .

Technopat Haberler

Geri
Yukarı